Θρίλερ με Βέλγο τουρίστα που πέρασε τη νύχτα στον Ψηλορείτη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Θρίλερ με Βέλγο τουρίστα που πέρασε τη νύχτα στον Ψηλορείτη

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση ενός Βέλγου τουρίστα, ο οποίος έχασε τον προσανατολισμό του ενώ είχε μεταβεί για πεζοπορία στο οροπέδιο της Νίδας, πραγματοποιούν οι αρχές, από νωρίς το πρωί.
Θρίλερ με Βέλγο τουρίστα που πέρασε τη νύχτα στον Ψηλορείτη Ο τουρίστας φαίνεται πως πέρασε τη νύχτα σε μιτάτο στον Ψηλορείτη και είναι καλά στην υγεία του.
Το απόγευμα της Τετάρτης (13/9) ο Βέλγος αποφάσισε να πάει για πεζοπορία στη συγκεκριμένη περιοχή. Έφυγε από το ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένει στην Αγία Πελαγία με το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του οροπεδίου της Νίδας. Επειδή όμως καθυστερούσε να επιστρέψει και άρχιζε να πέφτει το φως της μέρας, η σύζυγος του ανησύχησε και ειδοποίησε την πυροσβεστική.
Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής με τη συμμετοχή έξι ανδρών και δύο οχημάτων από το Ηράκλειο, ενός οχήματος από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Γαράζου, αλλά και ενός από την ΕΜΑΚ, οι οποίοι περπατούσαν όλη νύχτα, προκειμένου να εντοπίσουν τον 60χρονο Βέλγο.
Πηγή: cretapost.gr