Ανατριχίλα: Οι Ρώσοι κανίβαλοι τάιζαν ανυποψίαστους φαντάρους πίτες με ανθρώπινο κρέας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ανατριχίλα: Οι Ρώσοι κανίβαλοι τάιζαν ανυποψίαστους φαντάρους πίτες με ανθρώπινο κρέας

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του ζευγαριού που σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 ανθρώπους στη Ρωσία.
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της αστυνομικής έρευνας στη Ρωσία για το ζευγάρι κανιβάλων, το οποίο φέρεται να σκότωσε και να έφαγε τουλάχιστον 30 ανθρώπους από το 1999 μέχρι σήμερα.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστών της φριχτής υπόθεσης: Πρόκειται για τον 35χρονο Dmitry Baksheev και τη 42χρονη σύζυγό του Natalia Baksheeva, οι οποίοι δεν αρκούνταν μόνο στο να δολοφονούν αθώους ανθρώπους και να τρώνε τις σάρκες τους αλλά επιχείρησαν να κάνουν κανίβαλους και σπουδαστές στρατιωτικής ακαδημίας.
Το σχέδιό τους ήταν απλό, σατανικό και συνάμα φρικιαστικό. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η 42χρονη η οποία εργαζόταν σε στρατιωτική ακαδημία (σ.σ.: άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν στο ιατρικό προσωπικό και άλλες ότι εργαζόταν στην κουζίνα)  φρόντιζε να δίνει στους ανυποψίαστους σπουδαστές πίτες και με ανθρώπινο κρέας, ελπίζοντας ότι θα τους αρέσουν και έτσι θα γίνονταν και αυτοί κανίβαλοι.
O Dmitry Baksheev



H Natalia Baksheeva

Η φρικιαστική δράση του ζευγαριού τελείωσε όταν εργαζόμενοι του δήμου βρήκαν το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου που περιείχε selfie του ιδίου να ποζάρει με ανθρώπινα μέλη.
Ρωσικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι για να προσελκύσει τα θύματά του ήταν μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών.
Τα ευρήματα στο σπίτι τους ήταν εξίσου φρικιαστικά καθώς υπάρχουν αναφορές για βάζα με ανθρώπινα μέλη σε άλμη.
Μια εικόνα του σπιτιού του ζευγαριού στην πόλη Κράσνονταρ δίνει το βίντεο από την έρευνα της ρωσικής αστυνομίας:


Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι δολοφονίες δύο γυναικών, ωστόσο η 42χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον 30 γυναίκες ανάμεσα στις φωτογραφίες αγνοούμενων προσώπων που της έδειξαν οι Ρώσοι αστυνομικοί.