Βρήκε το μωράκι μέσα στο δάσος να κάθεται μόνο του στο καθισματάκι και να κλαίει. Μόλις κατάλαβε ΠΟΙΑ είναι η μαμά του, έπαθε ΣΟΚ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Βρήκε το μωράκι μέσα στο δάσος να κάθεται μόνο του στο καθισματάκι και να κλαίει. Μόλις κατάλαβε ΠΟΙΑ είναι η μαμά του, έπαθε ΣΟΚ!

Όλοι έχουμε διαβάσει για ιστορίες που ξεκινούν με ένα εγκαταλελειμμένο μωρό στο κατώφλι. Φανταστείτε το ίδιο το σενάριο να εξελίσσεται ανάμεσα σε χόρτα δίπλα σε πολυσύχναστο δρόμο.

Μια γυναίκα που έκανε τζόγκινγκ έπεσε πάνω σε ένα μωρό που έκλαιγε μέσα στο καθισματάκι του αυτοκινήτου του. Η Χονγκ Νγκουέν αποφάσισε να πάρει μια διαφορετική διαδρομή μια Δευτέρα για το καθημερινό της τρέξιμο και βρήκε ένα αναπάντεχο εύρημα, το μωρό κοριτσάκι Τζένεσις Χάιλεϊ.

Ανακάλυψε το μωρό 8 μηνών, το οποίο ήταν πεινασμένο και καλυμμένο με τσιμπήματα μυρμηγκιών, σε ένα χωράφι δίπλα σε δρόμο στην περιοχή του Χιούστον.

Η μητέρα της Τζένεσις ανέφερε ότι αγνοείται γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητό της εκλάπη από βενζινάδικο με το μωρό ακόμα να βρίσκεται μέσα. Μπήκε μέσα στο κατάστημα του βενζινάδικου για μια γρήγορη αγορά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένας άνδρας πήδηξε στο όχημα και απομακρύνθηκε με τη μικρή Τζένεσις στο πίσω κάθισμα.

Σε έξαλλη κατάσταση και χωρίς κινητό, επικοινώνησε με την αστυνομία, ελπίζοντας το παιδί της να είναι ακόμα ζωντανό. Εκδόθηκε Amber Alert ενώ οι αξιωματικοί αναζητούσαν το αυτοκίνητο και το παιδί. Η αστυνομία μπόρεσε να εντοπίσει το κλεμμένο αυτοκίνητο σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, αλλά το καροτσάκι του μωρού και άλλα αντικείμενα είχαν πεταχτεί.

Ούτε ο ύποπτος ούτε το μωρό βρίσκονταν πουθενά. Μέχρι που εντόπισε το μωρό η Χονγκ Νγκουέν. Όταν η δρομέας βρήκε το μωρό, σκέφτηκε ότι το μωρό είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του. Δεν γνώριζε ότι το μωρό είχε απαχθεί, και κάλεσε αμέσως την άμεση δράση.

Η Γένεση είχε αποχωριστεί τη μητέρα της για έξι ή επτά ώρες, όταν την βρήκε η δρομέας. Η μητέρα ήταν χαρούμενη που αυτή η ιστορία είχε ένα ευτυχές τέλος, αλλά έμαθε επίσης ένα μάθημα.

Η μητέρα δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που άφησε το μωρό της να κοιμηθεί μόνο του στο αυτοκίνητο και ότι δεν θα το έκανε ποτέ ξανά. Είδε την στιγμή που ο κλέφτης του αυτοκινήτου μπήκε στο αυτοκίνητο και το έβαλε σε λειτουργία. Εκείνη έτρεξε πίσω του, ουρλιάζοντας για να της αφήσει το μωρό της.

Δώστε σημασία όταν αφήνετε ακόμα και για ένα λεπτό το όχημά σας, κοιτάξτε τριγύρω σας, κλειδώστε τις πόρτες και ποτέ μην αφήνετε μόνα τα παιδιά σας στο αυτοκίνητο συμβουλεύει η αστυνομία.