Αυτή είναι η 62χρονη Βρετανίδα που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Ροδόπη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτή είναι η 62χρονη Βρετανίδα που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Ροδόπη

Τα στοιχεία της 62χρονης Βρετανίδας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ροδόπη, καθώς την κατασπάραξαν αδέσποτα σκυλιά, φέρνουν στη δημοσιότητα τα βρετανικά ΜΜΕ, μαζί με πληροφορίες για το τελευταίο τηλεφώνημα που πρόλαβε να κάνει στην οικογένειά της η  άτυχη γυναίκα.
Πρόκειται για την Σίλια Χόλινγκγουορθ, συνταξιούχο καθηγήτρια πανεπιστημίου του Μπρίστολ η οποία όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ και η οικογένειά της λάτρευε την Ελλάδα.
Γείτονες και φίλοι την περιγράφουν ως μία ιδιαίτερα καλόκαρδη, φιλική, αλλά και δραστήρια γυναίκα. Είχε ενεργό δράση σε πλήθος οργανώσεων, μεταξύ των οποίων η Διεθνής Αμνηστία, αλλά και στον οργανισμό «Μπρίστολ - Ελλάδα Αλληλεγγύη» για την ανακούφιση των θυμάτων της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας.
Η άτυχη γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά επιστρέφοντας από τον αρχαιολογικό χώρο Μεσημβρίας κοντά στην παραλία Πετρωτών στη Ροδόπη και διέμενε σε ξενώνα στην Μαρώνεια, όπως μεταδίδει η Sun.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν την Πέμπτη ύστερα από το αγωνιώδες τηλεφώνημα που πρόλαβε να κάνει στους δικούς της αφού δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα ζώα, στο οποίο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ήταν εμφανώς τρομοκρατημένη.
Σύμφωνα με δήλωση Έλληνα αστυνομικού που μετείχε στις έρευνες και μεταδίδουν οι Times, το θέαμα που αντίκρυσαν μόλις της εντόπισαν "ήταν τραγικό", προκαλώντας σοκ ακόμη και στα έμπειρα μέλη των σωστικών συνεργείων. "Το σώμα της βρέθηκε κομμάτια, εν μέρει το είχαν κατασπαράξει" φέρεται να δήλωσε ο αξιωματούχος.
Η αναγνώριση της σορού δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση, αν δεν είχαν βρεθεί δίπλα της το διαβατήριο, τα παπούτσια και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.
Στα βρετανικά δημοσιεύματα τονίζεται ότι τα αδέσποτα σκυλιά στην Ελλάδα εκτιμάται ότι υπερβαίνουν το 1 εκατ., με την κατάσταση να έχει επιδεινωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια λόγο της οικονομικής κρίσης.  news247.gr