Απίστευτη δήλωση Παπαχριστόπουλου: Πήγα για μπάνιο στη Βούλα και δεν βρήκα πετρελαιοκηλίδα (vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτη δήλωση Παπαχριστόπουλου: Πήγα για μπάνιο στη Βούλα και δεν βρήκα πετρελαιοκηλίδα (vid)

Απίστευτη δήλωση Παπαχριστόπουλου: Πήγα για μπάνιο στη Βούλα και δεν βρήκα πετρελαιοκηλίδα (vid)Μία εικόνα… διαφορετική απ’ αυτή που βλέπουμε στα πλάνα και καταγράφουν οι επιστήμονες για την τεράστια οικολογική καταστροφή που έχει υποστεί ο Σαρωνικός από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», παρουσίασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Ο βουλευτής θέλησε να μοιραστεί την προσωπική του εμπειρία με τους συναδέλφους του, στη Βουλή. Όπως εξήγησε, έκανε μπάνιο στην παραλία της Βούλας, λόγω ενός προβλήματος που έχει στο πόδι του, και δεν βρήκε καμία πετρελαιοκηλίδα!
«Έχω σήμερα, επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου, έκοψα τον τετρακέφαλο, και πρέπει να κάνω φυσικοθεραπεία και μπάνιο. Πήγα στη Βούλα, σας πληροφορώ ότι δεν βρήκα καμιά κηλίδα. Σας το λέω ευθέως, εγώ προσωπικά. Πήγα στη Βούλα και το κάνω για το πόδι μου, δεν έχω καμιά τρέλα», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας έχει απαγορεύσει την κολύμβηση στο παραλιακό μέτωπο και οι επιστήμονες προειδοποιούν πως από τη μία πλευρά ενδεχομένως χρειάζονται δέκα χρόνια για να καθαρίσει ο Σαρωνικός και από την άλλη ότι η ρύπανση είναι πιθανόν να περάσει ακόμη και στην τροφική αλυσίδα. newsbomb.gr