Έτσι έγιναν τα χέρια χρυσού Ολυμπιονίκη μετά από 965 χλμ κωπηλασίας στην Αρκτική - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Έτσι έγιναν τα χέρια χρυσού Ολυμπιονίκη μετά από 965 χλμ κωπηλασίας στην Αρκτική

Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Twitter σοκάροντας τους θαυμαστές του

Ο Βρετανός Χρυσός Ολυμπιονίκης Άλεξ Γκρέγκορι ήθελε να πετύχει κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο. Ήθελε να σπάσει 11 ρεκόρ κωπηλατώντας στα αφιλόξενα νερά της Αρκτικής.

Τελικά, έπειτα από εννέα εξαιρετικά δύσκολες ημέρες όπου κωπηλάτησε 965 χιλιόμετρα τα κατάφερε.

Όταν κουρασμένος αλλά πανευτυχής πάτησε και πάλι στη στεριά έβγαλε τα γάντια που φορούσε και αυτό που αντίκρισε έκανε ακόμα και τον ίδιο να σοκαριστεί. Τόσο που ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για να μοιραστεί αυτό που ο ίδιος αντίκρισε, μαζί με τους θαυμαστές του.

«Αυτά είναι τα χέρια μου έχοντας περάσει τόση ώρα μέσα σε βρεγμένα γάντια. Οι φουσκάλες δεν είναι τόσο σοβαρές σε αυτή τη δοκιμασία στον Πόλο, αλλά το κρύο και η υγρασία πέρασαν μέσα από το δέρμα», ανέφερε ο αθλητής στο Twitter μόλις σταμάτησε.



«Δεν ήμουν ποτέ ξανά βρεγμένος για τόση πολλή ώρα. Το κρύο φτάνει μέχρι τα κόκκαλα. Γύρω μας υπάρχει μόνο πάγος και ο σκούρος γκρίζος ωκεανός. Δεν υπάρχει αντίληψη της απόστασης», δήλωσε ο ίδιος λίγο αργότερα στην βρετανική Telegraph.
newsbeast.gr