Έπιασαν την Χήρα Μητέρα 6 Κοριτσιών να κλέβει Πάνες και Ρούχα για τα Παιδιά της. Μόλις Έφτασε ο Αστυνομικός, αντί να την συλλάβει έκανε κάτι πραγματικά Υπέροχο. - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Έπιασαν την Χήρα Μητέρα 6 Κοριτσιών να κλέβει Πάνες και Ρούχα για τα Παιδιά της. Μόλις Έφτασε ο Αστυνομικός, αντί να την συλλάβει έκανε κάτι πραγματικά Υπέροχο.

Έπιασαν την Χήρα Μητέρα 6 Κοριτσιών να κλέβει Πάνες και Ρούχα για τα Παιδιά της. Μόλις Έφτασε ο Αστυνομικός, αντί να την συλλάβει έκανε κάτι πραγματικά Υπέροχο.Ο Mark Engravalle έχει δει πολλά σαν αστυνομικός. Αλλά, όταν μια μέρα, τον κάλεσαν στο Walmart για να συλλάβει έναν κλέφτη, κάτι απίστευτο συνέβη.
Για τον Mark Engravalle, η μέρα ξεκινά όπως κάθε άλλη εργάσιμη ημέρα. Παίρνει μια κλήση από κάποιο σημείο και πρέπει να παρέμβει σε ένα περιστατικό. Σε αυτή την περίπτωση, το περιστατικό είναι σε ένα από τα πολυκαταστήματα Walmart.chira-mitera-6-1
Όταν έφτασε, οι εργαζόμενοι είχαν ήδη συλλάβει μια νεαρή μητέρα που ονομάζεται Sarah. Η μητέρα ήταν απελπισμένη, γι’ αυτό έκλεψε τις πάνες, τα παπούτσια και τα ρούχα από το κατάστημα.
chira-mitera-6-2
Ο Mark Engravalle παρατήρησε κάτι περίεργο στα παιδιά της μητέρας. Ήταν ξυπόλυτα και είχαν βρώμικα πόδια. Όταν ρώτησε απλά τι συνέβη, η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα. Η Sarah πίστευε ότι θα πήγαινε κατ ‘ευθείαν στη φυλακή. Ποιος θα φρόντιζε μετά τα έξι κορίτσια της;
chira-mitera-6-3
Ο Mark μαθαίνει ότι η Sarah ζει σε συνθήκες φτώχειας δεδομένου ότι ο σύζυγός της πέθανε το 2012. Από τότε που έχασε το σπίτι της, η Sarah ζει με έξι κορίτσια της μέσα στο αυτοκίνητό τους: την Emily (15), τη Sophia (13), την Angelina (12), τη Miley (4), και τα δύο δίδυμα, την Becky και τη Bella (ηλικίας δύο ετών).
chira-mitera-6-4
Ο Mark Engravalle αποφασίζει να μην τη συλλάβει. Αντ’ αυτού, κάνει κάτι που αλλάζει τη ζωή της νεαρής γυναίκας για πάντα.
chira-mitera-6-5
Ο Mark σκέφτεται τα δικά του παιδιά όταν βλέπει τα βρώμικα πόδια των έξι κοριτσιών. Την πηγαίνει πίσω στο WalMart και της λέει να διαλέξει κάποια παπούτσια. Αγοράζει επίσης πάνες και παιχνίδια για τα δίδυμα.
chira-mitera-6-6
“Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο να τα κορίτσια μου”, λέει η Sarah Robinson, η απελπισμένη μητέρα. “Είχα μια κλήση την επόμενη μέρα από ανθρώπους που ήθελαν να μας βοηθήσουν να βρούμε ένα μέρος για να ζήσουμε.”
chira-mitera-6-7
Από αυτό το περιστατικό, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν προσφερθεί να υποστηρίξουν εθελοντικά όχι μόνο τη Sarah, αλλά και τον Mark Engravalle. Αλλά ο Mark παραμένει ταπεινός. Θέλει όλα τα χρήματα, που οι άνθρωποι του προσφέρουν, να δοθούν στην οικογένεια.
chira-mitera-6-8
“Ήταν ταπεινωτικό το ότι βρέθηκα στο σημείο να κάνω κάτι τέτοιο”, λέει η Robinson, η οποία εξακολουθεί να ψάχνει για δουλειά για να βάλει ένα κεραμίδι πάνω από τα κεφάλια των παιδιών της.
chira-mitera-6-9
“Μιλάω Αγγλικά και Ισπανικά και τα πάω καλά με τους υπολογιστές”, λέει. “Θέλω μόνο ένα σπίτι για τα παιδιά μου.”
Είναι περισσότερο από ευγνώμων στον Mark Engravalle, τον αστυνομικό με τη μεγάλη καρδιά: “Δεν έχω λόγια να τον ευχαριστήσω”, συμπληρώνει. “Τα κορίτσια μου και εγώ θα το θυμόμαστε για πάντα.”
chira-mitera-6-10
Αυτός αστυνομικός έδειξε τη χρυσή του καρδιά την πιο κατάλληλη στιγμή.