Οικογένεια χάνει και τα 3 παιδιά της σε ένα τρομερό δυστύχημα αλλά 6 μήνες μετά συμβαίνει ένα πραγματικό θαύμα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Οικογένεια χάνει και τα 3 παιδιά της σε ένα τρομερό δυστύχημα αλλά 6 μήνες μετά συμβαίνει ένα πραγματικό θαύμα



Ο Kyle, η Emma και η Katie Coble, ηλικίας από 2 έως 5 ετών, βρίσκονταν στο αυτοκίνητο της μητέρας τους και γυρνούσαν στο σπίτι μετά από μια συνηθισμένη μέρα. Σε μια στιγμή, όμως, άλλαξαν τα πάντα και μια απροσδόκητη τραγωδία χτύπησε την πόρτα τους. Η ζωή αυτής της οικογένειας άλλαξε μέσα δευτερόλεπτα.

Είχαν πάει στο λούνα παρκ.

Τα τρία παιδιά είχαν περάσει την ημέρα τους σε ένα λούνα παρκ μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά τους. Όταν τελείωσαν τη βόλτα τους, η Lori και τα παιδιά της ακολούθησαν τη διαδρομή που ακολουθούσαν συχνά για να φτάσουν στο σπίτι τους.

Ξαφνικά, ένα φορτηγό που ζύγιζε 18 τόνους και κινούνταν με 70 μίλια την ώρα χτύπησε από πίσω το μίνι βαν της οικογένειας. Η Lori και τα παιδιά της μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστά νοσοκομεία.

Ο Chris Coble, ο σύζυγος της Lori και πατέρας των παιδιών, έμαθε ότι η γυναίκα του ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και πως κανένα από τα τρία παιδιά του δεν είχε επιβιώσει.

Η Lori μετά το σοκ δεν θυμόταν τίποτα απ’ ό,τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Ο Chris ανέλαβε το δύσκολο έργο να ενημερώσει τη σύζυγό του πως και τα τρία παιδιά τους ήταν νεκρά.



Η ζωή του ζευγαριού άλλαξε απότομα. Δεν μπορούσαν να ζήσουν χωρίς τα παιδιά τους και υπέφεραν από κατάθλιψη. Όμως, παρά τον πόνο τους, προσπάθησαν να διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος και ζήτησαν την επιβολή της δικαιοσύνης.

Ο Jorge Miguel Romero, ο οδηγός του φορτηγού που τους χτύπησε, είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για κακή οδηγική συμπεριφορά. Καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία τριών ατόμων. Αυτό ήταν για το ζευγάρι μια μικρή ανακούφιση.

Όμως έξι μήνες μετά από την τεράστια καταστροφή, τα χαρμόσυνα νέα χτύπησαν και πάλι την πόρτα της οικογένειας.

Η Lori έμεινε έγκυος σε τρίδυμα: ένα αγόρι, τον Jake και δύο κοριτσάκια, την Ashley και την Ellie!


Οι Cobles ήξεραν ότι ήταν θαύμα.

“Το μυαλό σου δεν μπορεί να σκεφτεί καν το αντίθετο,” είπε ο Chris στο LittleThings. “Αν αισθάνεσαι ότι κάποιοι σε κοιτάζουν από ψηλά και σε προστατεύουν, είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι δεν εμπλέκονται με τη γέννηση των τρίδυμων.”

Κι ενώ τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την απώλεια των τριών παιδιών, η ατέλειωτη αγάπη των νέων μελών της οικογένειας θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν μπροστά.

Τα μωρά αυτά είναι το θαύμα που απεγνωσμένα περίμενε η οικογένεια!