Η κατάρρευση της Sinead O'Connor: Σκέφτομαι την αυτοκτονία, ζω σε μοτέλ στο Νιού Τζέρσεϊ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Η κατάρρευση της Sinead O'Connor: Σκέφτομαι την αυτοκτονία, ζω σε μοτέλ στο Νιού Τζέρσεϊ

Σε 12 συγκλονιστικά λεπτά περιγράφει τι περνάει λόγω της διπολικής διαταραχής
Η κατάρρευση της Sinead O'Connor: Σκέφτομαι την αυτοκτονία, ζω σε μοτέλ στο Νιού Τζέρσεϊ
Ανησυχία για την πνευματική κατάσταση της τραγουδίστριας Sinead O'Connor προκαλεί το βίντεο που ανήρτησε η ίδια στο Facebook και στο οποίο προχωρά σε μια δημόσια εξομολόγηση για το τι περνάει.

Στα 12 λεπτά του βίντεο η Ιρλανδή τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι είναι μόνη της, ότι από το μυαλό της περνάει η αυτοκτονία και ότι ζει σε ένα δωμάτιο μοτέλ για το οποίο πληρώνει 70 δολάρια τη βραδιά κάπου στο Νιού Τζέρσεϊ.

«Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στον πάτο του Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου - ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα - και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή... και αυτό είναι λίγο άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και γι' αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια καθισμένη πάνω στο κρεβάτι της.

Η Sinead O'Connor, η οποία έχει αποκαλύψει ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, εξηγεί στο βίντεο ότι «η πνευματική ασθένεια δεν είναι όπως τα ναρκωτικά, δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι και το χειρότερο είναι το στίγμα που αφήνει. Ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπάνε και σε φροντίζουν σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι. Είναι σαν κυνήγι μαγισσών».

«Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου... γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη Γη σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει» συνεχίζει στην εξομολόγησή της.

Η Sinead O'Connor έκανε την αποκάλυψη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 2007 λέγοντας στην Oprah Winfrey ότι πριν τη διάγνωση είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωη της λέγοντας τότε ότι τα φάρμακα την είχαν βοηθήσει.

Έκτοτε, όμως, έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα καθώς συχνά-πυκνά εκφράζονται φόβοι ότι έχει αυτοκτονήσει όπως υσνέβη τον περασμένο Μάιο ότι χάθηκαν τα ίχνη της μετά από βόλτα που βγήκε με το ποδήλατό της.