Ρώσος δημοσιογράφος τρώει μπουνιά σε live μετάδοση (vid) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ρώσος δημοσιογράφος τρώει μπουνιά σε live μετάδοση (vid)

Ρώσος δημοσιογράφος τρώει μπουνιά σε live μετάδοση (vid)Η απρόβλεπτη φύση του ζωντανού ρεπορτάζ είναι κάτι που γνωρίζουν καλά όσοι επιλέγουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Ωστόσο, λίγοι ρεπόρτερ θα μπορούσαν να προβλέψουν ότι θα γίνουν στόχοι βίαιης επίθεσης, ιδίως όταν κάνουν τη δουλειά τους μέρα μεσημέρι, σε ένα από τα πιο κεντρικά πάρκα της πόλης τους

Ο Nikita Razvozzhayev κόντευε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του από το πάρκο Γκόρκι της Μοσχας, όπου λάμβαναν χώρα σήμερα εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή τη Μέρα των Αλεξιπτωτιστών. Ενώ λοιπόν επαινούσε για μία ακόμη φορά το θάρρος των ανδρών που θυσιάστηκαν σε περασμένους πολέμους για την ελευθερία των Ρώσων πολιτών, στο πλάι του εμφανίστηκε ένας εμφανώς μεθυσμένος άνδρας ο οποίος άρχισε να βρίζει και να βλαστημά on camera. 

Όταν ο δημοσιογράφος του NTV του ζήτησε πολύ ευγενικά να σταματήσει, ο μεθυσμένος άνδρας του έριξε μια δυνατή γροθιά στο σαγόνι, κάνοντάς τον να παραπατά. Ο δράστης μάλιστα συνέχισε να κινείται απειλητικά εναντίον του, φωνάζοντας «πώς τολμάς να μου μιλάς έτσι;», ενώ ο δημοσιογράφος οπισθοχωρεί. 

Το ρεπορτάζ διακόπτεται τότε απότομα και βλέπουμε την αποσβολωμένη παρουσιάστρια της ρωσικής εκπομπής, η οποία κοιτά αμήχανα την κάμερα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεθυσμένος άνδρας που φώναζε συνθήματα κατά της Ουκρανίας είχε προκαλέσει και νωρίτερα φασαρίες. Το γεγονός ότι φορούσε στρατιωτικό μπλουζάκι είχε κάνει κάποια μέσα να πιστέψουν ότι είναι βετεράνος αλεξιπτωτιστής, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε αργότερα από ανακοίνωση του ρωσικού στρατού.