Πριμ για τους ομίλους στον Ολυμπιακό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Πριμ για τους ομίλους στον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του ΟλυμπιακούΟι παίκτες του Ολυμπιακού αναμένεται να εισπράξουν πριμ από τη διοίκηση της ομάδας, για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, όπως είχε υποσχεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού αναμένεται να εισπράξουν πριμ από τη διοίκηση της ομάδας, για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, όπως είχε υποσχεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκεκριμένο πριμ θα φτάσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» είχε τονίσει στους παίκτες, πως αν καταφέρουν να περάσουν τους δυο προκριματικούς γύρους και μπουν στους ομίλους, θα τους μοίραζε το συγκεκριμένο ποσό.

Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει τρία εκατομμύρια ευρώ, για την πρόκριση στους ομίλους, ενώ παράλληλα, η συμμετοχή του σε αυτούς θα του φέρει στα ταμεία του ακόμα 12,7 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θα εισπράξουν και ολόκληρο το market pool, μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ. Το ποσό που θα μπει στα ταμεία του Ολυμπιακού από το market pool δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Στην τελευταία συμμετοχή των «ερυθρολεύκων» στους ομίλους της διοργάνωσης ήταν 16 εκατομμύρια ευρώ. novasports.gr