Να ‘σαι ΑΕΚ και… ποτέ δεν ξέρεις - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Να ‘σαι ΑΕΚ και… ποτέ δεν ξέρεις

Να ‘σαι ΑΕΚ και… ποτέ δεν ξέρειςΜε πρώτο στόχο να βγάλει τον χαρακτήρα που της έλειψε από το πρώτο παιχνίδι και αν… της κάτσει, να κυνηγήσει το «θαύμα», η ΑΕΚ τα δίνει όλα απόψε με την ΤΣΣΚΑ. Τα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ.
Η πρόκριση μοιάζει άπιαστο όνειρο. Ήταν ούτως ή άλλως δύσκολη και έγινε σχεδόν ακατόρθωτη με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ είναι αδιάφορο παιχνίδι για την ΑΕΚ. Διότι εφόσον το διαχειριστεί σωστά, μπορεί (έστω και αποκλεισμένη) να έχει κέρδη.

Χωρίς την απαίτηση λοιπόν για το «θαύμα», αλλά με τον κόσμο της να περιμένει μια καλύτερη εμφάνιση και ένα παιχνίδι με περισσότερο θάρρος, η «Ένωση» θα δοκιμαστεί απόψε στη Μόσχα (20:00, ΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Εκεί όπου θα επιδιώξει να αγχώσει την ανώτερη αντίπαλό της, να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη υπεροψία της και αν το ευνοήσουν οι προϋποθέσεις (με ένα γρήγορο γκολ) να διεκδικήσει τις λίγες πιθανότητες για τη μεγάλη ανατροπή.

Όσο για το σχήμα με το όποιο θα προσπαθήσει να το καταφέρει, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Διότι το 3-5-2 είναι πολύ ισχυρός… ανταγωνιστής του 4-4-1-1, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε το 4-3-3-. Όπως και να ‘χει, θεωρείται βέβαιο ότι θα επανέλθουν στην ενδεκάδα οι Λόπες και Κλωναρίδης, ενώ σε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς δεδομένη θα είναι και η παρουσία του Τσόσιτς. sport-fm.gr