Η Μαρία με 19.065 μόρια μπορεί να μπει στην Ιατρική Αθηνών, αλλά θα κάνει αυτό που ονειρεύεται - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Η Μαρία με 19.065 μόρια μπορεί να μπει στην Ιατρική Αθηνών, αλλά θα κάνει αυτό που ονειρεύεται

H περίπτωση της Μαρίας Χούσου από τα Χανιά, η οποία σάρωσε και έπιασε όλες τις δύσκολες σχολές, αλλά θέλει να κάνει αυτό που ονειρεύεται, είναι μάλλον ασυνήθιστη και έχει δημιουργήσει συζητήσεις στο διαδίκτυο μετά τα δημοσιεύματα που ανέδειξαν την επιλογή της.
 

Η μαθήτρια από τα Χανιά θέλει να σπουδάσει αισθητικός.

Μάλιστα, το τοπικό site zarapanews.gr αναφέρει πως η μαθήτρια έκανε συγγενείς και καθηγητές να «τραβούν τα μαλλιά τους» από την επιμονή της καθώς απτόητη και προσηλωμένη στον στόχο της, πέτυχε με 19.065 μόρια να εισαχθεί πρώτη στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας Θεσσαλονίκης.

Και πού είναι το πρόβλημα αφού πέτυχε;  Όπως εξηγεί στο zarpanews.gr η υποδιευθύντρια του σχολείου, Μαρία Καρτάκη, με τα 19.065 μόρια που συγκέντρωσε η Μαρία, μπορούσε να εισαχθεί σε όποια σχολή του 3ου Πεδίου ήθελε, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής σχολής Αθηνών αλλά και οδοντιατρικής, φαρμακευτικής, βιολογίας κλπ.

Ωστόσο η ίδια ήθελε να σπουδάσει αισθητικός και από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κάνει σπουδές πάνω στο επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει. sigmalive.com