Εσπρωχαν και ούρλιαζαν για μία selfie με Τσανγκ, Βασάλο και Μάριο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Εσπρωχαν και ούρλιαζαν για μία selfie με Τσανγκ, Βασάλο και Μάριο

Εσπρωχαν και ούρλιαζαν για μία selfie με Τσανγκ, Βασάλο και ΜάριοΕκλεισε η Τσιμισκή από παιδιά, αλλά και γονείς - Άγριο στριμωξίδι, ποδοπατήματα και ορθοστασία ωρών

Τα «είδωλα» που δημιούργησε το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor ήταν υπεύθυνα για τις πρωτόγνωρες σκηνές που διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Τρεις παίκτες του reality κατάφεραν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 2000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας που έτρεξαν για να τους δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Αριθμός που θα ζήλευαν ακόμη και τα στελέχη των πολιτικών, που μετα βίας κατορθώνουν να συγκεντρώσουν ανάλογο λαό σε προεκλογικές τους και μη συγκεντρώσεις.



Ο Κύπριος Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσάνγκ έδωσαν το  παρών  στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας πολυκαταστήματος στην πόλη.

Άγριο στριμωξίδι, ποδοπατήματα και ορθοστασία τουλάχιστον 2 ωρών προκάλεσαν την υπομονή των χιλιάδων θαυμαστών και θαυμαστριών των τριών παικτών που έκλεισαν την Τσιμισκή μόνο και μόνο για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους!


Η στιγμή του απίστευτου πανζουρλισμού ήταν όταν οι τρεις παίκτες εμφανίστηκαν έξω από το κατάστημα. Τα σπρωξίματα έδιναν και έπαιρναν ώστε να βρεθεί η σωστή θέση για μια φωτογραφία ή στην καλύτερη για μια selfie που θα κοσμούσε αργότερα το προφιλ στα social media εκείνων που το κατόρθωσαν. Οι χιλιάδες νεαροί και νεαρές που αρχές Αυγούστου προτίμησαν να βρίσκονται στην Τσιμισκή αντί σε κάποια παραλία για να δουν τους τρεις «Μαχητές» - οι οποίοι βέβαια ανταμείφθηκαν αρκετά καλά για την εμφάνισή τους- κατάφεραν να κλείσουν για περισσότερες από δυο ώρες το δρόμο μπροστά από το πολυκατάστημα προκαλώντας κομφούζιο.

Κάποια από τα παιδιά που βρέθηκαν χθες στο σημείο μίλησαν στο protothema.gr για το πώς έζησαν την τραγελαφική αυτή κατάσταση. «Είχα έρθει από πολύ νωρίς για να δω τον Κωνσταντίνο. Μου άρεσε τόσο πολύ στο παιχνίδι που όταν έμαθα πως θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσα να το χάσω με τίποτα. Ήρθα με δυο φίλες μου και περιμέναμε. Όταν έφθανε η ώρα και είχε συγκεντρωθεί ο κόσμος άρχισαν τα σπρωξίματα και οι αγκωνιές για την καλύτερη θέση. Έφαγα πολλά χτυπήματα αλλά και έδωσα. Κανείς όμως εκείνη τη στιγμή δεν νοιάζεται, όλοι κοιτούν πώς να βγάλουν μια selfie» είπε η Νεφέλη Νικηφόρου στο protothema.gr

«Δυστυχώς εγώ δεν τα κατάφερα να φωτογραφηθώ με τους παίχτες του Survivor γιατί ήταν τόσα πολλά τα άτομα που φοβήθηκα ότι θα λιποθυμήσω από την πολλή ζέστη και τα σπρωξίματα» είπε η 16χρονη Κατερίνα Μίχα. Εκτός από νεαρά κορίτσια και αγόρια ήταν συγκεντρωμένοι και πολλοί γονείς που... θαύμασαν και οι ίδιοι από κοντά τους τρεις παίχτες. «Παρόλο που ταλαιπωρηθήκαμε για να φτάσουμε ως εδώ με την κόρη μου γιατί η Τσιμισκή ήταν κλειστή και τα αυτοκίνητα πολλά, δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της με τόσο πολύ κόσμο και έτσι δεν έχασα κι εγώ την ευκαιρία να φωτογραφηθώ μαζί τους» λέει μια μητέρα στο protothema.gr.