«Έκλεισε» Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός (vids) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

«Έκλεισε» Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός (vids)

«Έκλεισε» Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός (vids)Σε συμφωνία με τον δεξιό μπακ, Ματίας Γιόχανσον έφτασε ο Παναθηναϊκός, με τον ποδοσφαιριστή να φτάνει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Έτοιμος να φορέσει τα «πράσινα» είναι ο Ματίας Γιόχανσον, με τον οποίο έφτασε σε συμφωνία ο Παναθηναϊκός! Πρόκειται για πρώην δεξί μπακ της Αλκμάαρ, από την οποία έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι και το όνομά του είχε ακουστεί και στα μέσα του Ιουλίου για το «τριφύλλι», αλλά και για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τελικά, όπως φαίνεται επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Τις επόμενες μέρες, ο Σουηδός μπακ θα βρεθεί στη χώρα μας όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.  

Ο Ματίας Γιόχανσον, είναι γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου του 1992 και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, αλλά και ως δεξί χαφ. Άρχισε την καριέρα του στην Καλμάρ, απ' όπου το 2011 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στην Αλκμάαρ.

Στα έξι χρόνια που βρέθηκε στους Ολλανδούς, μέτρησε 169 συμμετοχές, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 25 φορές στο πρωτάθλημα, ενώ μέτρησε 6 παιχνίδια στο Europa League και δύο στο Κύπελλο Ολλανδίας. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο αντιμετώπισε και τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα προκριματικά του Europa League, αγωνιζόμενος βασικός στο παιχνίδι της Ολλανδίας.

Το καλοκαίρι έληξε το συμβόλαιό του, με την Αλκμάαρ να του κάνει πρόταση ανανέωσης. Ο Σουηδός μπακ ωστόσο, την αρνήθηκε καθώς όπως είπε στους διοικούντες ήθελε να συνεχίσει σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ την καριέρα του. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο δήλωσε για την αποχώρησή του: «Θέλω μια νέα χώρα, μια νέα πρόκληση και μια ομάδα με διαφορετική κουλτούρα. Ήταν η ώρα να φύγω από την Αλκμάαρ. Είμαι 25 ετών και ανυπομονώ να δοκιμάσω κάτι καινούριο». Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκαν οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γαλατασαράι και Ντιναμό Μόσχας με τις οποίες δεν έφτασε σε συμφωνία, κάτι που τελικά έκανε με τον Παναθηναϊκό και ετοιμάζεται να βρεθεί στην χώρα μας!

Στην καριέρα του, ο Γιόχανσον, έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Ολλανδίας το 2013 με την Αλκμάαρ, το οποίο έχει κάνει και τατουάζ στο πόδι.

gazzetta.gr