Έκανε τη… δουλειά του ο προβληματικός Ολυμπιακός! Εντυπωσίασε η Λαμία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Έκανε τη… δουλειά του ο προβληματικός Ολυμπιακός! Εντυπωσίασε η Λαμία

Έκανε τη… δουλειά του ο προβληματικός Ολυμπιακός! Εντυπωσίασε η Λαμία | Newsit.grΕπάγγελμα "νικητής" με πολλά... αλλά! Ακόμα και στην κακή του βραδιά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει με 1-0 τη Λαμία στο... ουδέτερο Περιστέρι. Συμπαγής και συγκροτημένη ομάδα του Τεννέ, αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Με δέκα παίκτες οι “ερυθρόλευκοι” από το 70', μετά την αποβολή του Μίλιτς. Δοκάρι οι γηπεδούχοι.
Όσοι περίμεναν πως ο Ολυμπιακός θα είχε ένα εύκολο έργο κόντρα στη νεοφώτιστη Λαμία, διαψεύστηκαν. Η ομάδα του Τεννέ κόντραρε στα ίσα τους “ερυθρόλευκους”, αλλά ηττήθηκε με 1-0 στην ουδέτερη έδρα του ατρόμητου.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Βουό, έκαναν πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Καπίνο, έδειξαν πως ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στα “στημένα”, εξέθεσαν τον Μίλιτς -ο οποίος τελικά έφυγε με δεύτερη κίτρινη κάρτα- αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να “απαντήσουν’ στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη.

Το παιχνίδι…

Η Λαμία ήταν η ομάδα που… έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μπάμπης Τεννές έστησε υποδειγματικά την ομάδα του, που είχε πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, σωστή ανάπτυξη και τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Κυριότερες φάσεις των τυπικά γηπεδούχων ήταν το τετ-α-τετ του Πίτι μόλις στο 5, το οποίο απέκρουσε ο Καπίνο και το δοκάρι του Βόου στο 35′. 
Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός έπιασε καλή απόδοση μόνο στο χρονικό διάστημα 15-30, εκεί όπου βρήκε και το γκολ. Ο Πάρντο -από τους πιο κινητικούς του ματς- ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή της Λαμίας και ο Φορτούνης εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1, πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα στην φετινή Superleague. Οι “ερυθρόλευκοι” πάντως είχαν… νωθρή παρουσία και δέχθηκαν για αρκετά λεπτά σημαντική πίεση, ιδιαίτερα από την αριστερή τους πλευρά (ο Μίλιτς τα βρήκε.. σκούρα απέναντι στον Βασιλαντωνόπουλο).


Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και στην επανάληψη, με τη Λαμία να μην.. καταθέτει τα όπλα και να φωνάζει για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρομαό στον Βουό (55′), φάση που δεν ήταν ξεκάθαρη ούτε σε ριπλέι. Ο Ολυμπιακός όμως εμφανίστηκε βελτιωμένος και πιο… σοβαρός στο δεύτερο μέρος και στο 56′ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Μάριν για να “καθαρίσει” το ματς. 
Η αναμέτρηση απέκτησε μια… άγρια ομορφιά, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και τους “ερυθρόλευκους’ να χάνουν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 67′. Ο Φορτούνης βρήκε με κάθετη πάσα τον τον Ανσαριφάρντ, που απέναντι από τον Παπαδόπουλο πλάσαρε -«σκάβοντας» την μπάλα- αλλά ο Ομο πρόλαβε και έδιωξε μπροστά από την άδεια εστία. 
Ο Τεννές πέρασε λίγο νωρίτερα τον Βάντερσον, τον έβαλε… πάνω στον Μίλιτς και δικαιώθηκε, αφού ο “αδύναμος κρίκος” στην άμυνα των Πειραιωτών είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70′ και άφησε την ομάδα του Χάσι με 10 παίκτες. Δυο λεπτά αργότερα ο Βουό δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ στη συνεχεία μπήκε ο Φιγκέιρας στη θέση του Μάριν, για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στην άμυνα.
Η πολύ καλή εικόνα της Λαμίας και το αριθμητικό της πλεονέκτημα έδωσαν τεράστιο ενδιαφέρον στα τελευταίο 15λεπτο του παιχνιδιού. Ο Σεμπά μπήκε στο ματς στη θέση του Φορτούνη για να μαρκάρει περισσότερο και παράλληλα να βοηθήσει στην επίθεση, οι Πειραιώτες δέχθηκαν πίεση, αλλά δεν ήταν αρκετή για να τους στερήσει το “τρίποντο’ και το 2x2 στο πρωτάθλημα. newsit.gr