Φήμες ότι σκάει το "μπαμ" στον Ολυμπιακό σε θέση - τρελή έκπληξη - Ο δανεικός και η τεράστια πώληση... - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Φήμες ότι σκάει το "μπαμ" στον Ολυμπιακό σε θέση - τρελή έκπληξη - Ο δανεικός και η τεράστια πώληση...

Ποιος στόπερ και ποιος επιθετικός; Αλλού λέγεται πως "ψηνέται" τρομερή κίνηση απ' τους "ερυθρόλευκους"; Τι ισχύει με το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για άσους των Πρωταθλητών;

Ο Ολυμπιακός "φουλάρει" για τις τελευταίες μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς ο Αύγουστος (και μαζί το μεταγραφικό παράθυρο) τελειώνει, ενώ ο πολύ δύσκολος όμιλος στον οποίο κληρώθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ αφήνει περιθώρια για ενίσχυση ώστε να κυνηγήσουν την υπέρβαση οι Ερυθρόλευκοι.

Ήδη, όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις, έχει κλείσει για την επίθεση ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, για τον οποίο ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Παρτιζάν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι με την ταυτόχρονη παρουσία των Μπεν, Εμενίκε και Ανσαριφάρντ στο ρόστερ, οι θέσεις για την γραμμή κρούσης έχουν γεμίσει.

Στα εξτρέμ το "μπαμ";

Οι Πειραιώτες είναι πολύ πιθανόν να κινηθούν για την απόκτηση παίκτη από το "πάνω ράφι" που θα κάνει τη διαφορά. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι η ομάδα θα ψάξει την αγορά για καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Υπάρχει η αίσθηση ότι αν είναι να γίνει υπέρβαση, αυτή θα είναι στις θέσεις των εξτρέμ. Άλλωστε, εκεί σημειώνεται κίνηση τις τελευταίες ημέρες, με την πιθανή παραχώρηση του Πάρντο να αφήνει θέση στο ρόστερ για την προσθήκη ακραίου επιθετικού.

Τι ισχύει για Πάρντο

Όσον αφορά στην υπόθεση του Κολομβιανού, η Ιντεπεντιέντε ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του, ωστόσο οι προτάσεις που έχει κάνει στον Ολυμπιακό θεωρούνται πολύ μικρές.

Συγκεκριμένα, οι Αργεντινοί έκαναν μια πρώτη κρούση ύψους 1 εκατομμυρίου για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, η οποία θεωρήθηκε τόσο υποτιμητική για την αξία του παίκτη που ο μάνατζέρ του, Κάρλος Γκονσάλβες, αρνήθηκε να τη μεταφέρει στους Ερυθρολεύκους.

H Iντεπεντιέντε φέρεται να επανήλθε με βελτιωμένη προσφορά, το ακριβές ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο τα 1,7 εκατομμύρια θεωρούνται το… ταβάνι της αργεντίνικης ομάδας, πρόταση που και πάλι δεν ικανοποιεί τον Ολυμπιακό για να πουλήσει τον Πάρντο. Εξ' ου και τα σενάρια που υποστηρίζουν ότι ο Κολομβιανός είναι πολύ πιθανό να πάει τελικά στην Αργεντινή, αλλά με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Τα δεδομένα για Ρέτσο

Πάντως, το… σίριαλ του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό είναι άλλο και αφορά τον Παναγιώτη Ρέτσο. Για τον νεαρό έχουν ακουστεί ως υποφήφιοι αγοραστές πολλές ομάδες, με τελευταία την Μπάγερν Μονάχου, όπως γράφτηκε στη Γερμανία. Όντως, οι Βαυαροί έχουν τσεκάρει αρκετές φορές τον 19χρονο στόπερ, όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα γι' αυτούς.

Στην πραγματικότητα, η μοναδική ομάδα που "παίζει" σοβαρά για τον Ρέτσο είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έχει κάνει πρόταση για την αγορά του, ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ συν 20% ποσοστό μεταπώλησης για τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η προσφορά των Γερμανών και πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Ουσιαστικά, ο μόνος τρόπος να ανέβει είναι να μπουν ορισμένα έξτρα μπόνους, ωστόσο αυτό δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό.

Όπως και να έχει, το ζήτημα, που έχει τραβήξει ήδη πάρα πολύ, αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

sportdog.gr