Γιώργος Σαρακίνης. Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Γιώργος Σαρακίνης. Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο

Οι προσωπικές τους διαφορές είχαν ως κατάληξη μια στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε το νησί της Ζακύνθου, χθες το πρωί 22/8. Ένας άνδρας στην περιοχή του δρόμου του ΚΤΕΟ, έστησε καρτέρι με καραμπίνα στον 37χρονο Ζακυνθινό Γιώργο Σαρακίνη περιμένοντας τον να περάσει από το σημείο. Όταν το θύμα έφτασε στην περιοχή ο θύτης άρχισε να βάλλει εναντίον του.

Ο άτυχος Γιώργος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι έχασε την ζωή του από τα πυρά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγω για βεντέτα χρόνων μεταξύ των δύο ανδρών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που έκανε παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του νησιού. Πρόκειται για έναν άντρα Αλβανικής καταγωγής ο οποίος προφανώς είχε αναλάβει συμβόλαιο θανάτου. 

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ξενοδοχειου στον Λαγάνα είχε συλληφθεί παλιότερα και είχε κανει φυλακή καθώς ενεπλάκη σε υπόθεση δολοφονίας σε πανηγύρι του νησιού.