Στον Παναθηναϊκό ο Τζανδάρης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Στον Παναθηναϊκό ο Τζανδάρης

Την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα ο Παναθηναϊκός.
Στον Παναθηναϊκό ο ΤζανδάρηςΟ Έλληνας μέσος εκτιμάται πολύ από τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Μαρίνο Ουζουνίδη και οι πράσινοι αναμένεται να πάρουν τον ποδοσφαιριστή στη Λεωφόρο προκειμένου να γίνει ο ποδοσφαιριστής ο παίκτης που θα πλαισιώσει τους Ζέκα και Κουρμπέλη στο κέντρο της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει προτεραιότητα στο θέμα του επιθετικού και για τον λόγο αυτό η μεταγραφή του Τζανδάρη θα πρέπει να περιμένει, όμως θεωρείται σίγουρο ότι ο ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος την επόμενη σεζόν.

Οι «πράσινοι» τον είχαν στη λίστα τους περίπου ένα μήνα. Τις τελευταίες μέρες έγιναν νέες επαφές και ουσιαστικά οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να την ενεργοποιήσει το τριφύλλι για να κάνει και τυπικά δικό του τον παίκτη. Κάτι που θα γίνει το αργότερο μετά τα παιχνίδια με την Μπιλμπάο.

Ο Ουζουνίδης είχε συνεργαστεί μαζί του στον Πανιώνιο και έχει πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή κι έτσι η επιθυμία του να ενταχθεί στο ρόστερ σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Τζανδάρης αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό με τον οποίο είχε συμβόλαιο μέχρι το 2019, ενώ το τελευταίο εξάμηνο της περσινής σεζόν έπαιξε στην Κόπερ, έχοντας πέντε συμμετοχές.  onsports.gr