Ολυμπιακός – Ρέτσος: Η συμφωνία της χρονιάς με Λεβερκούζεν! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ολυμπιακός – Ρέτσος: Η συμφωνία της χρονιάς με Λεβερκούζεν!

post-feature-imageΈτοιμος να γίνει η ακριβότερη μετεγγραφή Έλληνα παίκτη είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Ολυμπιακός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πουλήσει τον 19χρονο αμυντικό στη Λεβερκούζεν, με τη γερμανική ομάδα να δίνει στους πρωταθλητές Ελλάδας 22 εκατομμύρια ευρώ!
Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποτέλεσε ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού. Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν τράβηξαν τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με τη Λεβερκούζεν να παρακολουθεί την περίπτωση του εδώ κι αρκετό καιρό.

Για τον νεαρό αμυντικό ενδιαφέρθηκε έντονα και η Ρεν, ωστόσο η Λεβερκούζεν κατέθεσε πρόταση 22 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ρέτσου, μία «αστρονομική» πρόταση που δύσκολα μπορεί να απορρίψουν οι «ερυθρόλευκοι».

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Ρέτσος θα γίνει η ακριβότερη μετεγγραφή Έλληνα παίκτη, αφήνοντας πίσω τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είχε πουληθεί από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ αντί 15 εκατομμυρίων ευρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη «κλείσει» τον Βέλγο στόπερ Μπιορν Ένγκελς, ενώ κινείται και για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, ο οποίος ανήκει στη Λεβερκούζεν. Οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν ζητήσει από τη γερμανική ομάδα ως μέρος της μετεγγραφής του Ρέτσου και τον δανεισμό του Αυστριακού αμυντικού.