Έλενα Ασημακοπούλου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύεται τον Μπρούνο Τσιρίλο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Έλενα Ασημακοπούλου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύεται τον Μπρούνο Τσιρίλο

Η Έλενα Ασημακοπούλου αποκαλύπτει για πρώτη φορά...

Με το χαμόγελό της έχει μάθει να ξεπερνά τις δυσκολίες και να κατακτά τους στόχους της –έχοντας εδώ και χρόνια σύμμαχό της, τον άντρα της ζωής της, Μπρούνο Τσιρίλο. Παρ’ όλα αυτά η γοητευτική ηθοποιός αρνείται επίμονα να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, παρά την επιθυμία της κόρης τους να γίνει παρανυφάκι τους.

Η ηθοποιός εξηγεί στο περιοδικό People και στην Πένυ Θωμοπούλου το γιατί…

«Το Πάσχα μετά το «Ένας μήνας και κάτι» πήγα με τους συναδέλφους μου στη Μύκονο για πρώτη φορά. Την ημέρα του επιταφείου είδα τον Μπρούνο να περνάει από μπροστά μου με μια παρέα και νομίζω τον ερωτεύτηκα. Την επόμενη μέρα βρεθήκαμε ξανά τυχαία σε ένα εστιατόριο. Οι παρέες μας γνωριζόντουσαν και κάποια στιγμή γίναμε ένα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα και στο τέλος μου ζήτησε να πάμε για ποτό. Για μένα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος εκείνος ήθελε απλώς να με γνωρίσει, εγώ πάλι ήξερα πως εκείνος είναι ο άντρας της ζωής μου κι ας ήμουν μόλις 23 ετών. Πιστεύω πολύ στην τύχη και θεώρησα καρμικές όλες αυτές τις συμπτώσεις», εξομολογείται.

Το ένστικτο της Έλενας αποδείχθηκε σωστό. Τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους ο ποδοσφαιριστής τη γνώρισε στους γονείς του, στην Ιταλία ενώ ενάμιση χρόνο μετά, την ίδια περίοδο, στο ίδιο μέρος, της έκανε πρόταση γάμου.  «Χωρίς να το γνωρίζω ο Μπρούνο κανόνισε εκείνα τα Χριστούγεννα να βρεθούμε στην Ιταλία όχι μόνο εμείς αλλά και οι οικογένειές μας για να μου κάνει πρόταση γάμου. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικός τα είχε οργανώσει όλα υπέροχα. Ο μπαμπάς του αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν ξέραμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσουμε σε όλους χαρά».

Η εγκυμοσύνη στην κόρη τους Μαρία –που γεννήθηκε το 2010- ήρθε αναπάντεχα. Δεν πρόλαβαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο –και παρόλο που στα επόμενα χρόνια ο Μπρούνο την έχει ζητήσει σε γάμο τέσσερις φορές, η Έλενα το αποφεύγει. «Κάθε φορά που πάμε να οργανώσουμε το θρησκευτικό γάμο συμβαίνει κάτι κακό. Είμαι προληπτική, έτσι πλέον δε θέλω ούτε να φανταστώ», μου λέει. «Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που δεν άκουσα τα λόγια του παπά στην εκκλησία, ήθελα να βιώσω το Μυστήριο όμως προτιμώ να μου μείνει το απωθημένο». Όπως λέει γελώντας, αυτή που επιμένει για το μυστήριο είναι η ίδια η κόρη τους. «Η Μαρία έβλεπε στην τηλεόραση το γάμο του Σάκη (σ.σ. Ρουβά) και της Κάτιας (σ.σ. Ζυγούλη) και μου έλεγε «παντρευτείτε κι εσείς μαμά… εγώ γιατί να μην γίνω παρανυφάκι στο γάμο σας;».