Ιόνια Οδός: Αυτοί είναι οι δράστες που έσπειραν τον τρόμο σε οδηγούς – Πετούσαν πέτρες στα οχήματα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ιόνια Οδός: Αυτοί είναι οι δράστες που έσπειραν τον τρόμο σε οδηγούς – Πετούσαν πέτρες στα οχήματα

post-feature-imageΣτα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 14χρονος, τα οποία είχαν προκαλέσει τον τρόμο σε οδηγούς στην Ιόνια Οδό, καθώς πετούσαν πέτρες στα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έως τώρα έρευνα, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις φθοράς σε φορτηγά.

Ήταν ξημερώματα Πέμπτης (03/08/2017) στο Μεσολόγγι, όταν άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 21, δύο 18χρονων και ενός 14χρονου. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Ο συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε μετά από καταγγελίες σχετικά με ρίψη αντικειμένων σε φορτηγά στην Ιόνια Οδό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα άτομα, ενεργώντας από κοινού, τα ξημερώματα της Τετάρτης (02/08) στο 37ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, συνελήφθησαν από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, να πετούν πέτρες σε βάρος τριών φορτηγών, οδηγούμενα από άνδρες, ηλικίας 49, 28 και 27 ετών.

Τα τέσσερα νεαρά άτομα μετέβησαν στον παράδρομο της Ιόνιας Οδού με ένα μηχανάκι και δύο ποδήλατα, όπου εκμεταλλευόμενα το χαμηλό ύψος του φράκτη, πέταξαν πέτρες σε τουλάχιστον τρία φορτηγά οχήματα, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση από τα Ιωάννινα προς το Αντίρριο, προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων φθοράς σε κινούμενα οχήματα στην Ιονία Οδό, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.