Απορίες τέλος! To Samsung Galaxy Note 8 αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Απορίες τέλος! To Samsung Galaxy Note 8 αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο

Samsung Galaxy Note 8Οι διαρροές για το Samsung Galaxy Note 8, που θα γνωρίσουμε επίσημα στις 23 Αυγούστου, συνεχίζονται και είναι πιο αποκαλυπτικές από ποτέ. Ο Evan Blass “ευθύνεται” για κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα leaks που αφορούν τη νέα κορυφαία πρόταση της Samsung και, πέρα από το πρώτο official render της συσκευής, μας προσφέρει ακόμη περισσότερα στο “πιάτο”: το design της και από τις τέσσερις πλευρές.
Επιπλέον, βλέπουμε την S Pen (που μοιάζει ίδια με αυτήν του Note 7), ενώ αξιοσημείωτη είναι η νέα χρωματική επιλογή, που μοιάζει με το Maple Gold του Galaxy S8.

Η διαρροή αποκαλύπτει το bezel-less design της συσκευής με το μικρό περιθώριο (σε μαύρο χρώμα) στο πάνω και κάτω μέρος ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει -σε μαύρο επίσης πλαίσιο ανεξάρτητα από τη χρωματική επιλογή- η dual camera μαζί με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το Galaxy Note 8 αναμένεται να ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 835 ή Exynos 8895, 6GB RAM, καθώς και Infinity display 6,3 ιντσών (λίγο μεγαλύτερη από αυτή του Galaxy S8+).

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα γνωρίζουμε τα πάντα γι’ αυτό, στο event που ετοιμάζει η Samsung στη Νέα Υόρκη. digitallife.gr