Έξαλλο το Twitter με την φράση του Σπαλιάρα για τους λαθρομετανάστες! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Έξαλλο το Twitter με την φράση του Σπαλιάρα για τους λαθρομετανάστες!

Χαμός έχει γίνει στο Twitter με την φράση του Γιάννη Σπαλιάρα στην εκπομπή Πανόραμα για τους λαθρομετανάστες!
Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ένας από τους δημοφιλέστερους παίχτες του Survivor, ανάμεσά σε όλα τα άλλα που δήλωσε, ξεστόμισε και μια απίστευτη δήλωση καθώς συνέκρινε τη διαμονή του στον Άγιο Δομίνικο με τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών.
«Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη... Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα  εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος, δεν μπορώ να το περιγράψω! Τα συναισθήματα που ένιωθα τις πρώτες μέρες δεν μπορώ ούτε να τα περιγράψω, ήτα τεράστιο σοκ», είπε χαρακτηριστικά και αυτό έχει προκαλέσει όπως ήταν αναμενόμενο πολλά σχόλια και αντιδράσεις στο Twitter.