Το «παζλ» των προκριματικών - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Το «παζλ» των προκριματικών

Οι παίκτες του ΟλυμπιακούΟ Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού εν όψει των προκριματικών του Champions League και τα έως τώρα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι, για το βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος.
Ως την προτελευταία πρόβα του Ολυμπιακού πριν από τα κρίσιμα ραντεβού του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, είδε ο Μπέσνικ Χάσι το φιλικό με τη Λόκερεν. Ήταν ξεκάθαρο με βάση τον τρόπο που προσέγγισε το τελευταίο τεστ στο Βέλγιο. Θέλει πια οι παίκτες του να μπαίνουν στη λογική των επίσημων αγώνων. Για το λόγο αυτό κράτησε στο γήπεδο για περίπου μία ώρα σχεδόν την ίδια ομάδα, ενώ μείωσε και τον αριθμό των αλλαγών.
       
Τι είδαμε λοιπόν; Ο Καπίνο έχει "κλειδώσει" τη θέση του γκολκίπερ και μάλιστα θα χρησιμοποιηθεί και στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη στο Φάληρο, στην τελική πρόβα. Ο Κούτρης και ο Ελαμπντελαουί είναι η πρώτη επιλογή για τα δύο άκρα της άμυνας. Για τους στόπερ, εφόσον ο Βούκοβιτς δείξει στις επόμενες προπονήσεις υψηλό βαθμό ετοιμότητας, τότε θα είναι ο ένας, έχοντας δίπλα του τον Ρέτσο ή τον Σισέ.
       
Εκτός και αν η εκπληκτική και ψυχωμένη παρουσία του Ρομαό στο κέντρο της άμυνας στο ματς με την Λόκερεν τον οδηγήσει στην απόφαση να τον διατηρήσει εκεί. Βεβαίως και ως αμυντικός μέσος είναι απαραίτητος. Χωρίς υπερβολή, ο έμπειρος μέσος μοιάζει στην παρούσα φάση να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού.
       
Από ‘κει και έπειτα, ο Οφόε με τον Φορτούνη θα είναι στον άξονα, ενώ ο Εμενίκε θα κάνει αγώνα δρόμου για να βελτιώσει το επίπεδο της φυσικής κατάστασής του, ώστε να παίξει από την αρχή. Ως εναλλακτική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Ανσαριφάρντ, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει ο Μπεν, ο οποίος, όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
       
Για τα «φτερά» οι επιλογές είναι πολλές: ο Μάριν, ο Καρσελά και ο Πάρντο έχουν τις πιθανότητές τους, είναι ο Σεμπά είναι πάντα πολύτιμη μονάδα. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το πάζλ των επιλογών του Χάσι για τα ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο κάδρο δεν βάζουμε τον τραυματία Ταχτσίδη, αφού δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι έτοιμος. Εάν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τότε θα «κτυπήσει» την πόρτα της ενδεκάδας. novasports.gr