Ο πανίσχυρος μαυροφορεμένος Τούρκος του Survivor ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ο πανίσχυρος μαυροφορεμένος Τούρκος του Survivor ήρθε για να μείνει στην Ελλάδα

Οι εταιρείες του γιγαντώνονται και ο ίδιος απλώνεται και στα δικά μας εδάφη

Μεγάλες αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση φέρνει η επιτυχία του Survivor και η επέλαση του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί με νέα προγράμματα και παραγωγές σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

O Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν στον τελικό του «Survivor». Το μόνο που τράβηξε την προσοχή στην είσοδό του ήταν η κινητικότητα από μαυροφορεμένους γεροδεμένους Τούρκους οι οποίοι τον συνοδεύουν.

Φορώντας μαύρα, όπως συνηθίζει, ο Τούρκος μιντιάρχης κατευθύνθηκε στις εξέδρες των επισήμων συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Σεϊμά Σουμπασί. Εκείνη, θα καθίσει δίπλα του και θα παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται.

Λίγα λεπτά αργότερα από την είσοδο εμφανίζεται η Εμινέ Γεσίρ, η γνωστή 28χρονη μουσουλμάνα από την Ξάνθη, διευθύντρια στην παραγωγή του Ιλιτζαλί. Μιλώντας άψογα ελληνικά και τουρκικά, μπαίνει μέσα κρατώντας δύο μεγάλα ποτήρια με καλαμάκια τα οποία και προσφέρει στον Ατζούν και τη Σεϊμά. Η Εμινέ θα φύγει για να επιστρέψει κρατώντας μια τεράστια πιατέλα με μεζέδες και φρούτα.

Σερβίρει τον Ατζούν και ο τρόπος της παραπέμπει σε σκηνή από τη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», όπως έγραψε το «Πρώτο Θέμα» την Κυριακή που πέρασε. Ο Ατζούν αντιμετωπίζεται σαν σουλτάνος από τα μέλη της παραγωγής. Ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει και είναι συγκρατημένος στις εκφράσεις και τις κουβέντες του. Σχεδόν μιλάει με το βλέμμα και ο κώδικας είναι γνωστός σε όσους δουλεύουν στην ομάδα του.

Είναι ισχυρός και το ξέρει. Αυστηρός επαγγελματίας, μόλις δώσει την εντολή είναι θέμα ελάχιστων δευτερολέπτων να εκτελεστεί.

Λίγες ημέρες πριν από τον τελικό απαγόρευσε συνεντεύξεις από τους φιναλίστ του «Survivor». Μάταια προσπάθησαν τόσο τα στελέχη του καναλιού όσο και κάποιοι από την παραγωγή να τον μεταπείσουν.

Άλλωστε ο Ντάνος είναι πλέον «δικός του». Η εταιρεία του θα του βρει χορηγούς, εκείνος θα κάνει τις συνεννοήσεις και θα αποφασίσει πότε θα τον απελευθερώσει προκειμένου να μιλήσει στον Τύπο. Δεν έγινε τυχαία αυτό που είναι σήμερα ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ξεκίνησε από το μηδέν για να γίνει ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες στην Τουρκία. Οι εταιρείες του γιγαντώνονται και ο ίδιος απλώνεται και στα δικά μας εδάφη.

Η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ προχωρά και διευρύνεται αργά αλλά σταθερά. Ήδη τρέχουν οι αιτήσεις για το νέο Survivor αλλά και για άλλες παραγωγές...

Πρόκειται για έναν εκ των πλέον ευνοημένων επιχειρηματιών από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το 2005 πούλησε στο Mega τα δικαιώματα προβολής της τουρκικής σειράς «Τα σύνορα της αγάπης» η οποία είχε ξεπεράσει ακόμα και το 50% σε ποσοστό τηλεθέασης.

Ο επιχειρηματίας, έπειτα από εκείνη την επιτυχία, εμφανίστηκε ξανά δυναμικά και συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα τον Νοέμβριο του 2015 , όπως ανέφεραν τα τότε δημοσιεύματα, και είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να αγοράσει κανάλι ή συχνότητα στη χώρα μας. Προετοιμάζοντας το έδαφος ο Ιλιτζαλί φρόντισε να ιδρύσει το παρακλάδι του μιντιακού ομίλου Acun Medya, που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη, με το εν Ελλάδι διακριτικό τίτλο Acun Media Α.Ε.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας δεν αγόρασε τελικά συχνότητα, αλλά βρήκε τρόπο να κερδίσει μερίδιο από την ελληνική αγορά.
newsbeast.gr