Νικητής του Survivor o Γιώργος Αγγελόπουλος! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Νικητής του Survivor o Γιώργος Αγγελόπουλος!

Νικητής του Survivor o Γιώργος Αγγελόπουλος!Απόλυτος Survivor ο Ντάνος μέσα σε αποθέωση - Αγκαλιές και φιλιά με τον άξιο αντίπαλό του Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη - Το αδιαχώρητο στο Άλσος Βεΐκου - Συνωστισμός και εντάσεις, καθώς οι προσκλήσεις ήταν πολύ περισσότερες από τις θέσεις στις κερκίδες - Κλειστά τζιπ, πιτ μπουλ και αστυνομικοί, ακόμα και με πολιτικά, επιτηρούσαν τον χώρο

Το φαβορί επικράτησε και οι προβλέψεις για μεγάλη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο φετινό Survivor επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Αυτός ήταν άλλωστε ο μεγάλος πρωταγωνιστής τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στην καθημερινότητα των παικτών στην παραλία του Αγίου Δομίνικου επί 5 μήνες και άξιζε το έπαθλο του παιχνιδιού που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και «έσπασε» τα μηχανάκι της AGB.

O Σκιαθίτης μέσα σε πραγματική αποθέωση από χιλιάδες κόσμου σήκωσε το κύπελλο του νικητή, ενώ θα παραλάβει και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στη σκηνή μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ακολούθησαν αγκαλιές και φιλιά μεταξύ των δύο φιναλίστ, ενώ στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηαν όλοι οι παίκτες του Survivor Που σήκωσαν ψηλά τον Ντάνο. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η κραυγή «Survivors» από όλους τους πρωταγωνιστές των Κόκκινων, όπως έγινε και από την πλευρά των Μαχητών που αναγνώρισαν την προσπάθεια και την αξία του Μάριου Πρίαμου.

Με αυτά τα στιγμιότυπα ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρέτησε θεατές και τηλεθεατές μετά από 5 μήνες και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη χρονιά με το Survivor 2...

Λίγη ώρα, ωστόσο, πριν από την έναρξη της live μετάδοσης, στο Άλσος Βεΐκου επικρατούσε το απόλυτο... χάος. Η παραγωγή είχε δώσει τόσο μεγάλο αριθμό προσκλήσεων, που ήταν αδύνατο να χωρέσουν όλοι στις κερκίδες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και ο κόσμος να κάθεται ακόμα και στα σκαλάκια ανάμεσα στις εξέδρες. Μικρά παιδιά αναγκάζονταν να καθίσουν στο χώμα, ενώ και πολλοί εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν όρθιοι τον τελικό. 

Στα δεξιά του πλατό, μάλιστα, υπήρχε και ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα για τους VIP καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Survivor Πανόραμα», Ελεωνόρα Μελέτη.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι στα προηγούμενα επεισόδια, κάθισαν στις εξέδρες, ανάμεσα στο κοινό, ενώ στο πλατό βρίσκονταν μόνο ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, και οι δύο φιναλίστ, Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης.

Λίγο πριν από τις 22:00, στον χώρο του παιχνιδιού έφτασε και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, συνοδευόμενος από την σύντροφό του. Εκμεταλλευόμενος το τηλεοπτικό διαφημιστικό διάλειμμα, ο Σάκης Τανιμανίδης έσπευσε στο πλευρό του, για να βγάλουν τις καθιερωμένες «selfie» κι έπειτα ο πρώτος κάθισε στη θέση του. 















































Από πολύ νωρίς, στο Άλσος Βεΐκου είχε αρχίσει να προσέρχεται πολύς κόσμος, προκειμένου να απολαύσει από κοντά τους παίκτες που επί πέντε μήνες έδιναν τον... αγώνα τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. 

Σήμερα, η ασφάλεια ήταν πολύ πιο αυστηρή από τον ημιτελικό. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν πρωτοφανή. Παντού υπήρχαν αστυνομικοί, ακόμα και με πολιτικά ρούχα, που επιτηρούσαν περιμετρικά τον χώρο του άλσους. Μάλιστα, στον έλεγχο για την είσοδο στο πλατό, «επιστρατεύτηκε» ακόμα και ένα σκυλί, ράτσας πιτ μπουλ.









Όπως και χθες, υπήρχαν κλειστά τζιπ και βανάκια με ξένες πινακίδες, τα οποία ανήκουν, προφανώς, στην παραγωγή. 



Στις εισόδους επικρατούσε συμφόρηση εξαιτίας της κακής οργάνωσης, ενώ οι θέσεις των δημοσιογράφων βρίσκονταν και πάλι στον... αέρα, καθώς άλλα είχε κανονίσει η παραγωγή και άλλα το κανάλι, με αποτέλεσμα να επικρατήσει το ίδιο -και χειρότερο- χάος με τον ημιτελικό...