Πέταξε για Βέλγιο ο Ολυμπιακός (pics) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Πέταξε για Βέλγιο ο Ολυμπιακός (pics)

Πέταξε για Βέλγιο ο Ολυμπιακός (pics)Έτοιμος για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέταξε το πρωί της Τετάρτης (5/7) για το Βέλγιο. Το πρόγραμμα της ομάδας.
Η αποστολή του Ολυμπιακού πέταξε για ΤΟ Βέλγιο όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Ο Χάσι κι οι παίκτες του θα δουλέψουν στο Γκενκ, όπου και θα δώσουν μία σειρά φιλικών αγώνων, ώστε να είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League.
Θυμίζουμε πως ο Κοσοβάρος τεχνικός έχει κόψει τους Κασάμι, Ρισβάνη, Γιαννιώτα, Βέργο, ενώ ο Ντα Κόστα είναι... φευγάτος.
Αναλυτικά η αποστολή:
Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδας, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.
Το πρόγραμμα στο Βέλγιο:
Το πρώτο φιλικό είναι με Μαλίν στις 8 Ιουλίου, το 2ο με την Άλκμααρ στις 12 το οποίο θα είναι κλειστό για media και κόσμο και θα διεξαχθεί στην Ολλανδία και το 3ο στις 15 με Λόκερεν. Στην συνέχεια και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα την Τετάρτη 19 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να κάνουν και άλλα φιλικά μέχρι την... σέντρα του νέου πρωταθλήματος στις 19 Αυγούστου.