«Με τρελαίνει αυτό!» Η Φαίη Σκορδά ξέσκισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη on air! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

«Με τρελαίνει αυτό!» Η Φαίη Σκορδά ξέσκισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη on air!



Ο τελικός του Survivor και η ανάδειξη του Γιώργου Αγγελόπουλου σε μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης αποτέλεσε κεντρικό θέμα σχολιασμού στο σημερινό Πρωινό. Οι αφίξεις στο Άλσος Βεΐκου, και ειδικότερα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, προκάλεσαν πανικό στο πάνελ.

«Υπάρχει η απόλυτη Ελληνίδα σούπερ σταρ, δεν είναι η Άννα Βίσση, είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Μπράβο στον Πλεμμένο. Βγάζει selfies τουλάχιστον για πέντε λεπτά, και καλά κάνει, και τη δημοσιογράφο του Έψιλον πήγε να την πάρει σβάρνα» είπε η Σάσα Σταμάτη. «Η Σακίρα στη Μύκονο μίλησε, η Βαλαβάνη όχι!» είπε ο Νίκος Παρτσώλης. «Ξινιόλα!» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.  

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα, δεν είναι ωραίο! Ο Πλεμμένος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, πάντα κύριος έξω, είναι ευγενικός, αν του πεις ότι δεν θέλεις να μιλήσεις θα σου πει δεν πειράζει, πάει να πει ότι έτσι είναι, είχε άσχημη συμπεριφορά! Είναι θέμα τρόπων! Κάτι να πεις, γιατί είσαι και δημοσιογράφος, δεν εχει να κάνει με το ότι άργησες!

Μου κάνει τόσο ξεπερασμένο ότι και καλά σε κάνει σταρ όλο αυτό; Αυτό με τρελαίνει, με συγχύζει πάρα πολύ, το να νομίζουν ότι έχουν μια δημοσιότητα και έχουν μεγαλύτερη αξία από τους άλλους!» είπε η Φαίη Σκορδά. «Μου στέλνει μήνυμα ένας φίλος, είχε πάει στο κομμωτήριό του, άργησαν πάρα πολύ, και ήταν πολύ αγχωμένη!» προσπάθησε μάταια να τη δικαιολογήσει ο Στέφανος. «Βγαίνουν και σε τρίμετρα τετράμετρα, είναι τα νέα καλάμια!» συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε και τις προτάσεις που έχει ήδη δεχτεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Του κάνανε πρόταση να πάει σε πάνελ σε εκπομπή στον Σκάι και επίσης του έγινε πρόταση να παίξει σε ταινία στον κινηματογράφο, με τον όρο να μείνει στα 85 κιλά και να μην ανέβει παραπάνω!» Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: