«Κοκκινίζει» ο Βούκοβιτς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

«Κοκκινίζει» ο Βούκοβιτς

«Κοκκινίζει» ο ΒούκοβιτςΠοδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θεωρείται ο Μίλος Βούκοβιτς, καθώς σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σέρβου στόπερ στους Πειραιώτες. Δίδυμο με Ρέτσο ετοιμάζει ο Χάσι.
Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του Μίλος Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες έχουν ανεβάσει πάνω από 2 εκατ. ευρώ την προσφορά τους στην Κόνιασπορ, η οποία συνεχίζει να κάνει «παιχνίδια» για την πώληση του Σέρβου κεντρικού αμυντικού.

Ο Μπέσνικ Χάσι περιμένει τον διεθνή άσο σύντομα, ώστε να προλάβει το βασικό στάδιο προετοιμασίας και να κάνει μερικές προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σήμερα ο Βούκοβιτς να δώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα προσπαθήσει να κατευνάσει τους εκνευρισμένους οπαδούς της τουρκικής ομάδας που είναι αντίθετοι με την πώλησή του.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός, πάντως, ελπίζει όλα να κυλήσουν ομάδα και μέχρι αύριο το βράδυ ο Σέρβος στόπερ να έχει υπογράψει και να βρίσκεται στο Γκενκ, όπου σήμερα (17:30 χωρίς τηλεοπτική κάλυψη) η ομάδα αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την Άλκμααρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάσι αναμένεται να βάλει στα στόπερ τον 29χρονο άσο μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος ξεχώρισε την περσινή σεζόν και φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη και του συγκεκριμένου προπονητή. sport-fm.gr