«Κλείνει» Οφόε ο Ολυμπιακός! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

«Κλείνει» Οφόε ο Ολυμπιακός!

«Κλείνει» Οφόε ο Ολυμπιακός!O Βάντις Οτζίτζα-Οφόε φαίνεται πώς θα αποτελέσει την 7η προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Βέλγου μέσου της Λέγκια.
Έτοιμος να πραγματοποιήσει άλλη μία μεταγραφή, μετά απ' αυτή του Καρσελά, παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έχουν μπει δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και παρουσιάζονται έτοιμοι να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βέλγο μέσο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Μπέσνικ Χάσι.

Για τον 28χρονο χαφ ταξίδεψε στη Βαρσοβία ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος επέστρεψε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως μαζί του ήταν και ο μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό (ατζέντης με τον οποίο συνεργάστηκαν πρόσφατα και για τον Καρσελά).

Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» τηρούν σιγή ιχθύος και δεν αναφέρουν το παραμικρό για την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Οφόε δεν κόπηκε στα ιατρικά από την Κράσνοταρ, αλλά την ώρα που ήταν έτοιμος να υπογράψει στη ρωσική ομάδα, του παρουσίασαν διαφορετικά χρήματα για το συμβόλαιό του.

Άλλωστε, ο Βέλγος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε περισσότερα από 40 παιχνίδια με ολόκληρα 90λεπτα στο ενεργητικό του. Εξάλλου, κάθε ποδοσφαιριστής πού έρχεται υποβάλλεται σε εξονυχιστικό έλεγχο, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Μποκανί που τελικά κόπηκε από τον Χρήστο Θέο, επικεφαλής του ιατρικού τιμ. sport-fm.gr