Πιθανή διαρροή του Galaxy Note 8 από την ίδια τη Samsung - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Πιθανή διαρροή του Galaxy Note 8 από την ίδια τη Samsung

Η Samsung ενδέχεται να έδωσε άθελά της μία πρώτη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Note 8, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί έως τα τέλη Αυγούστου.
Η «διαρροή» έγινε όταν η εταιρεία ανάρτησε ένα διαφημιστικό tweet για τον mobile επεξεργαστή Exynos 8895 (που συναντάμε στο Galaxy S8) αλλά με ένα άλλο smartphone να πλαισιώνει το εν λόγω chip.
Η συσκευή της ανάρτησης εμφανίζεται να μην διαθέτει πλήκτρα στη δεξιά πλευρά του, ενώ και η ίδια η κατασκευάστρια ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για το S8. Κάπως έτσι ξεκίνησε μία έντονη φημολογία ότι πρόκειται για μία πρώτη απεικόνιση του επερχόμενου Galaxy Note 8.
Το γεγονός ότι η ανάρτηση δεν «κατέβηκε» υποδηλώνει ότι δεν επρόκειτο για μία ατυχή κίνηση αλλά για κάτι προγραμματισμένο. Ίσως να είναι μία κίνηση teaser εκ μέρους της ίδιας της κορεάτικης εταιρείας. Από την άλλη πλευρά μπορεί απλά να πρόκειται για μία «πειραγμένη» φωτογραφία ενός S8+ η οποία δημιουργήθηκε για τις ανάγκες τις ανάρτησης. Άλλωστε το Note 8 αναμένεται να έχει αρκετά παρόμοια εξωτερικά χαρακτηριστικά με τη σειρά S8.
Η υποτιθέμενη διαρροή εμφανίζει μία συσκευή με Infinity Display αλλά με ελαφρύτερες καμπύλες στα άκρα της οθόνης, ενώ και το επάνω περιθώριο εμφανίζεται λεπτότερο σε σχέση με του Galaxy S8. Τέλος και οι γωνίες της συσκευής εμφανίζονται λιγότερο στρογγυλεμένες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κορέα, μέσω των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, υπήρξαν και άλλες υποτιθέμενες διαρροές του design της συσκευής. Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Samsung να ανακοινώνει το νέο της phablet στις 23 Αυγούστου, οπότε η ώρα που θα διαπιστώσουμε επίσημα ποια είναι η εμφάνιση του Note 8 είναι αρκετά κοντά.