Αρέσει ο Λουτσιάνο στο «τριφύλλι» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Αρέσει ο Λουτσιάνο στο «τριφύλλι»

Ο ΛουτσιάνοΤην περίπτωση του Λουτσιάνο φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Την περίπτωση του Λουτσιάνο φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» έχουν εντάξει το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού της Κορίνθιας, στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας και ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθειες, για να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στη Λεγανές, με την οποία είχε δυο γκολ σε 27 συμμετοχές. Η ισπανική ομάδα περιμένει από τον παίκτη να μείνει ελεύθερος, για να τον αποκτήσει, την ίδια στιγμή που ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει επίσης οι Μποταφόγκο, Κρουζέιρο και Αλ Γκαραφά. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής διακρίνεται για την ταχύτητά του και την καλή του τεχνική κατάρτιση. Επίσης, είναι διεθνής με την Κ23 της Βραζιλίας, με την οποία έχει πέντε γκολ σε έξι ματς.

Οι επαφές με την πλευρά της βραζιλιάνικης ομάδας και τον ποδοσφαιριστή αναμένεται να συνεχιστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο και μέχρι τη Δευτέρα αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Οι «πράσινοι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. novasports.gr