Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο! «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας δύσκολος άνθρωπος…» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο! «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας δύσκολος άνθρωπος…»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα στο παιχνίδι του Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, μιλά για τη συμμετοχή της στο Survivor. Η παίκτρια που συζητήθηκε πολύ για την παρουσία της, αλλά και για τη σχέση της με τον δημοφιλή συμμετέχοντα Γιώργο Αγγελόπουλο μίλησε στο Survivor Πανόραμα για πολλά από όσα απασχόλησαν.

«Σε πολλά πράγματα τώρα που το βλέπω έχω κάνει λάθος» παραδέχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του Survivor προσπάθησε να εξηγήσει για τις διάφορες φάσεις που πέρασε η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η φιλική αρχή και οι κόντρες στη συνέχεια

«Την πρώτη μέρα που ήρθε ο Γιώργος στη δική μας παραλία ήμουν εκείνη που μοιράστηκε το φαγητό μου με τον Ντάνο γιατί δεν είχε να φάει. Τις δύο πατάτες. Δεν το έκανα για να με αγαπήσει. Το έκανα με όλη μου την καλή θέληση και με όλη μου την καλή καρδιά. Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους. Εκεί τον πλησίασα να τον γνωρίσω, να νιώσει άνετα μαζί μας, γιατί είναι δύσκολο να σε ψηφίζει σχεδόν μια ολόκληρη ομάδα και να περνάς στην άλλη παραλία. Δεν κάναμε πολύ παρέα γιατί έδεσε με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Αργότερα μπορεί να παρεξήγησα εγώ πράγματα – που παρεξήγησα – και πράγματα που παρεξήγησε ο Γιώργος σε εμένα – που παρεξήγησε. Και υπήρχε όλο αυτό. Η ένταση και οι κοντρίτσες που είχαμε. Μπορεί και εγώ να τα είδα κάπως διαφορετικά τα πράγματα» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Επηρέασε την άποψη της για τον Γιώργο Αγγελόπουλο κάποιος άλλος παίκτης;
«Δεν με επηρέαζε κανείς. Έχω την άποψη μου, έχω τη γνώμη μου και ξέρω να ζητάω συγγνώμη, όπως και έγινε. Μπορεί να άκουσα πράγματα, αλλά είχα τη δική μου άποψη. Δεν μου είπε κάποιος «δείξε τον Ντάνο». Δεν έχω καθοδηγηθεί ποτέ από κανέναν. Έχω μια άποψη και μια προσωπικότητα.»

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας δύσκολος άνθρωπος»
«Ο Ντάνος είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, δεν είναι εύκολος. Όπως και εγώ είμαι πάρα πολύ δύσκολη. Έπρεπε να τον μάθω και να με μάθει. Όταν έφτασε η στιγμή να μείνουμε οι δυο μας είχε ήδη ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είναι αυθόρμητος άνθρωπος. Κι εγώ λειτουργώ έτσι. Ίσως για αυτό να ήρθαμε σε κόντρα. Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές.»

Όσον αφορά στα πράγματα που της είπε την ώρα της αποχώρησης της πως έχουν να πουν πολλά έξω, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσθεσε: «Θέλω να τον μάθω και να με μάθει εκτός».

Ποια ήταν τα πράγματα που την ενοχλούσαν στην καθημερινότητα;
«Για παράδειγμα ήθελα να ξυπνήσω να φτιάξω τα πιτάκια. Ξύπνησε και έφτιαξε τα πιτάκια και λέω γιατί. Εντάξει μετά του λέω τι κάνω… Μετά άλλο ακραίο, δεν ήθελε να φάει γιατί δεν του πέτυχαν τα πιτάκια. Ήταν λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις του. Και το έχουμε πει. Δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου με κάτι τέτοιες αντιδράσεις. Με την έννοια ότι δεν θα καθόμασταν να μιλήσουμε όπως με την Λάουρα και με τον Κοκκινάκη, πράγμα το οποίο έγινε μετά. Έχουμε καθίσει πάρα πολλές φορές.»