Μάριος: "Μετανιώνω για το ρατσιστικό σχόλιο που έγραψα για τους λαθρομετανάστες" (Βίντεο) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Μάριος: "Μετανιώνω για το ρατσιστικό σχόλιο που έγραψα για τους λαθρομετανάστες" (Βίντεο)


«Είμαι πολύ περήφανος που άλλαξα την άποψή μου για αυτό το θέμα»

Σε μια ρατσιστική ανάρτηση που είχε κάνει παλαιότερα στον λογαριασμό του στο Facebook για τους μετανάστες, η οποία έγινε αντικείμενο σχολιασμού και κριτικής, αναφέρθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Μετά τον τελικό που πήραμε τα κινητά μας ήταν κάτι που το είδα γιατί πρέπει να παίχτηκε αρκετά. Θα σου απαντήσω σε αυτό για να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι πάρα πολύ λεπτό το θέμα. Η ανάρτηση αυτή ήταν το 2010-11, δηλαδή πριν 6-7 χρόνια. Δεν θυμάμαι γιατί ακριβώς το είχα γράψει. Είχε γίνει μια ιστορία νομίζω με μια οικογένεια που όταν την έμαθα με στεναχώρησε πραγματικά πάρα πολύ. Και πάνω στο θυμό ίσως και στην ένταση να έγραψα αυτό το πράγμα. Το οποίο πραγματικά είναι κάτι που μετανιώνω.

Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος σίγουρα μεγαλώνοντας, πράγματα τα οποία πιστεύαμε ή γράψαμε ή είπαμε, που έχω πει και άλλα και μπορεί να μην είναι στο συγκεκριμένα θέμα, αλλά έχουν αλλάξει στην πορεία για μένα σαν Μάριο.

Αυτό είναι ένα κομμάτι τόσο πολύ ευαίσθητο, το οποίο ο Μάριος το έχει αλλάξει στην πορεία της ζωής του και είμαι πολύ χαρούμενος που το άλλαξα γιατί σίγουρα δεν παίζουμε ποτέ με τον πόνο των ανθρώπων», ανέφερε ο παίκτης των «Μαχητών».

«Είναι κάτι το οποίο έγραψα. Ψέματα και ιστορίες δε λέω. Είμαι κάτι που μεγαλώνοντας το έμαθα και είμαι πολύ περήφανος που άλλαξα την άποψη μου για αυτό το θέμα», συμπλήρωσε ο Μάριος.