Ξύπνησε στο νοσοκομείο χωρίς να θυμάται πως βρέθηκε εκεί. Τότε κοιτάει το κορμί της και παθαίνει ΣΟΚ… - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ξύπνησε στο νοσοκομείο χωρίς να θυμάται πως βρέθηκε εκεί. Τότε κοιτάει το κορμί της και παθαίνει ΣΟΚ…

Η Anna Claire Waldrop ήταν αρραβωνιασμένη μόλις ένα μήνα, όταν της έτυχε κάτι τρομερό. Γυρνούσε σπίτι με το αυτοκίνητο μετά από ένα πάρτι με τον αρραβωνιαστικό της, τον Jimbo, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο τους, καθώς προσπαθούσε να τους προσπεράσει.

Το αυτοκίνητο πετάχτηκε στον αέρα, γύρισε μερικές φορές και έπεσε ανάποδα σε ένα χαντάκι. Ο Jimbo πετάχτηκε από την ηλιοροφή, αλλά όταν τελικά το αυτοκίνητο έπεσε, η Anna Claire ήταν ακόμα παγιδευμένη μέσα.

O Jimbo την γλίτωσε με μικρά τραύματα, αλλά η Anna Claire δεν ήταν τόσο τυχερή. Λόγω της σύγκρουσης, έσπασε τον αυχένα της και έμεινε τετραπληγική. Αυτό ήταν τρομερό χτύπημα για το ζευγάρι που σχεδίαζε να γιορτάσει τον γάμο του. Η Anna Claire πάλευε για την ζωή της.


Της πήρε πάνω από έναν μήνα να συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα των τραυμάτων της και την επίδραση που θα είχαν στο υπόλοιπο της ζωής της. Μόνο όταν κοίταξε γύρω στο δωμάτιο κατά την διάρκεια της πρώτης της φυσιοθεραπείας και είδε και άλλους ασθενείς, κατάλαβε.

Η Anna Claire θα είναι για πάντα ευγνώμων στον Jimbo που στάθηκε στο πλάι της και την βοήθησε να ξεπεράσει αυτό το μαρτύριο. «Έπρεπε να με φροντίζει και σωματικά, αλλά και συναισθηματικά, έκανε εντυπωσιακή δουλειά. Δεν ξέρω αν θα τα είχα καταφέρει τόσο καλά, αν οι ρόλοι ήταν αντίθετοι», είπε.

Φωτογραφία της Anna Claire Waldrop.

Η ζωή της όπως την ήξερε δεν υπήρχε πια. «Ήμουν έτοιμη να ορκιστώ, να παντρευτώ και να ξεκινήσω την ενήλικη ζωή μου. Όλα ήταν αβέβαια», είπε. Ξαφνικά, έπρεπε να αλλάξει όλη της την ζωή, αλλά ευτυχώς είχε δίπλα της τον έρωτα της ζωής της, αλλά και την οικογένεια και τους φίλους της.

Φωτογραφία της Anna Claire Waldrop.

Η 24χρονη ήταν αποφασισμένη να μην τα παρατήσει και να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της. Το μεγαλύτερο κίνητρο της ήταν η μέρα του γάμου της, την οποία δεν θα άλλαζε για τίποτα. Με την βοήθεια των αγαπημένων της και των ειδικών, η Anna Claire παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα μόλις 8 μήνες μετά το τραγικό ατύχημα.

Φωτογραφία της Anna Claire Waldrop.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μια όμορφη φθινοπωρινή μέρα και η τελετή έγινε σε έναν κήπο. Παρ’όλο που είχαν ήδη περάσει πολλά, η αγάπη τους ήταν αρκετά δυνατή ώστε να ξεπεράσουν και τα πιο δύσκολα εμπόδια.

Ο Jimbo αποφοίτησε από το κολέγιο και βρήκε δουλειά σαν καθηγητής και προπονητής ποδοσφαίρου. Κάνει ό,τι μπορεί για να είναι εκείνος που φροντίζει την γυναίκα του και ορκίστηκε να είναι πάντα εκεί για εκείνη.

Φωτογραφία της Anna Claire Waldrop.

Με όλα αυτά που έχουν περάσει, έχουν γίνει και οι δύο πιο δυνατοί και έχουν ξεκινήσει μια καινούρια ζωή μαζί. Δεν θέλουν να τους λυπούνται, γιατί είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

«Δεν είναι καθόλου στενάχωρο. Η καρδιά μου ραγίζει για όσους δεν έχουν ζήσει έναν έρωτα όπως εγώ», είπε ο Jimbo. «Ξυπνάω κάθε πρωί δίπλα σε κάποιον που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο», συνέχισε.

Φωτογραφία της Anna Claire Waldrop.

Χάρη στην θεραπεία και την απίστευτη θέληση της, η Anna Claire μπορεί πλέον να κουνά τον καρπό της και έχει μάθει πως να κουνάει τα δάχτυλα των ποδιών. Με έναν τέτοιο σύζυγο δίπλα της, ελπίζει μια μέρα να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της ξανά.

Τι συγκινητική ιστορία! Ευτυχώς, έχουν ο ένας τον άλλο και όσο είναι μαζί, θα ξεπερνάνε τα εμπόδια της ζωής.