Έλληνας αγόρασε φθηνή βενζίνη στη Βουλγαρία και τον συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Έλληνας αγόρασε φθηνή βενζίνη στη Βουλγαρία και τον συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές!

Ο 33χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών οι οποίοι είχαν στήσει μπλόκο για να κάνουν ελέγχους στον Προμαχώνα και σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει και το αυτοκίνητό του άλλος ένας πονηρός Έλληνας, που ταξίδεψε ως την Βουλγαρία για διακοπές και επέστρεψε φέρνοντας μαζί του φθηνή βενζίνη, χωρίς να μπει στον κόπο να την δηλώσει στο ελληνικό Τελωνείο!

Ο 33χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών οι οποίοι είχαν στήσει μπλόκο για να κάνουν ελέγχους στον Προμαχώνα και σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε. Όταν άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, βρήκαν μέσα δοχεία με συνολικά 35 λίτρα βενζίνης που είχε εισάγει παράνομα και τον συνέλαβαν.

Τα λαθραία καύσιμα παραδόθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο του Προμαχώνα για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ ως μέσο λαθρεμπορίας κατασχέθηκε και το όχημα του 33χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.