Μητέρα Μάριου: Πολλοί φίλοι ψήφισαν, αλλά η ψήφος δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Μητέρα Μάριου: Πολλοί φίλοι ψήφισαν, αλλά η ψήφος δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή

«Με συγκράτησε το γεγονός ότι ήταν πολλά παιδιά στο γήπεδο από το να δημιουργήσω μια δυσάρεστη κατάσταση»

Πρόβλημα με τη χθεσινή ψηφοφορία κατήγγειλε στην εκπομπή Happy Day η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη, ο οποίος έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό.

Σύμφωνα με την μητέρα του πρώην παίκτη των Μαχητών πολλοί φίλοι τους προσπαθούσαν να ψηφίσουν, αλλά η ψήφος τους δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή.

«Σημειώθηκε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να θεωρηθούν έγκυρα. Όλοι ανησύχησαν. Οι άνθρωποι που ήθελαν να στηρίξουν το Μάριο και δεν μπορούσαν, διαμαρτύρονταν όλη τη νύχτα. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ. Και στον ημιτελικό είχανε πρόβλημα και τηλεφωνικά και με μηνύματα. Ο Μάριος ήταν πολύ υποστηρικτικός στη δική μας στενοχώρια, ψύχραιμος και τόνιζε ότι όλα είναι καλά.Στον στίβο είναι ανταγωνιστικός και μόνο εκεί. Στην καθημερινότητά του είναι διεκδικητικός, αλλά όχι με τρόπο εγωιστικό» είπε.

Και πρόσθεσε: «Η Ειρήνη Κολιδά και άλλοι συμπαίκτες του, ενημέρωσαν τον Μάριο ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Ο σύζυγός μου είχε κάνει κάποια διαβήματα ανεπιτυχώς. Με συγκράτησε το γεγονός ότι ήταν πολλά παιδιά στο γήπεδο από το να δημιουργήσω μια δυσάρεστη κατάσταση. Να σας διευκρινίσω ότι δεν αμφισβητώ την αξία του Γιώργου Αγγελόπουλου που είναι ένα πολύ δυνατό παιδί. Και το απέδειξε με πολύ σκληρή δουλειά αυτούς τους μήνες. Εγώ είδα ότι με τον γιο μου έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση και το χάρηκα. Δεν ήταν το οικονομικό του θέματος, αλλά το γενικότερο αίσθημα δικαιοσύνης. Το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Μάριου, ο ίδιος θα αποφασίσει για το πώς θα συνεχίσει από εδώ και πέρα. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ψήφους, το αποτέλεσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Εδώ όμως υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα».