ΚΕΡΚΥΡΑ: Beach Volley Club Roda: Τρία γυναικεία δίδυμα σε δράση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ: Beach Volley Club Roda: Τρία γυναικεία δίδυμα σε δράση

Beach Volley Club Roda:  Τρία γυναικεία δίδυμα σε δράσηΤρεις γυναικείες δίδυμες ομάδες του  Beach Volley Club Roda παίρνουν μέρος το Σαββατοκύριακο σε δύο σημαντικές διοργανώσεις Beach Volley, που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley K19, που διοργανώνεται στην Καρδία Θεσσαλονίκης και το 2o Τουρνουά - BEACH BAR “HOUSE BEACH” , που διεξάγεται στην Επανομή.
Οι Γεωργίες στο Πανελλήνιο της Καρδίας
Οι δύο Γεωργίες, Μονάντερα και Βεδουρά, που είχαν πάρει την τρίτη θέση στο προηγούμενο open του πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley Juniors Κ-19, που διεξήχθη στο iBeach Παπάγου, το Σαββατοκύριακο παίρνουν μέρος στο τουρνουά της Καρδίας Θεσσαλονίκης. Το Thessaloniki Juniors Open είναι η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση του φετινού Πανελλήνιου σιρκουί, δύο βδομάδες πριν το τελικό τουρνουά που θα κρίνει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε αγόρια και κορίτσια κάτω των 19 ετών. Το τουρνουά γίνεται με συνδιοργανωτή το ομώνυμο κλαμπ Avant - Garde με υπεύθυνο τον πρώτη άσο και νυν προπονητή Παναγιώτη Μούρτζιο.
Δύο ομάδες στο τουρνουά Επανομής
Το 2ο τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit 2017 θα διεξαχθεί 7-9 Ιουλίου στο Beach Bar "HOUSE BEACH" στην Επανομή (Ποταμός) Θεσσαλονίκης. Σε αυτό παίρνουν μέρος 14 ανδρικές ομάδες και 11 γυναικείες. Στις γυναικείες συμπεριλαμβάνονται και δύο ομάδες του Beach Volley Club Roda. Οι Μαριλένα Ελευθεριάδου και Κατερίνα Σιούκα, που θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά και οι Μαρίνα Ερμενίδη και Μαρία Πουλιάσηπου θα πάρουν μέρος μαζί με άλλες τρεις ομάδες στα προκριματικά, προκειμένου να διεκδικήσουν τη μία θέση πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.
roda 2
roda 3
ΦΩΤΟ ΠΡΩΤΗ –Οι τέσσερις αθλήτριες του  Beach Volley Club Roda.  Γεωργία Βεδουρά, Κατερίνα Σιούκα, Μαριλένα Ελευθεριάδου και Μαρίνα Ερμενίδου, που βρίσκονται εν δράσει αυτό το Σαββατοκύριακο.
 ΦΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΗ – Η Γεωργία Μονάντερα με τον προπονητή της στο Beach Volley Club Roda Αλεξ. Χατζηγιαννάκη.
ο ΦΩΤΟ ΤΡΙΤΗ –Η Μαρία Πουλιάση Beach Volley Club Roda έχει προετοιμαστεί για το τουρνουά της Επανομής.