Ανακοίνωσε Κολοβέτσιο ο Παναθηναϊκός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωσε Κολοβέτσιο ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Κολοβέτσιο ο ΠαναθηναϊκόςΔημήτρης Κολοβέτσιος ο δεύτερος! Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.
Μετά τον Όμρι Άλτμαν, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι. Ο Έλληνας στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με το «τριφύλλι» και τις τελευταίες ημέρες απέμεναν οι λεπτομέρειες για να ντυθεί στα πράσινα. Την Δευτέρα, ο 26χρονος στόπερ μαζί με τον εκπρόσωπό του πήγαν από τα γραφεία της ΠΑΕ και έπεσαν οι υπογραφές για συμβόλαιο διαρκείας δύο ετών. Ο παίκτης θα ενσωματωθεί την Τρίτη στην προετοιμασία της ομάδας και θα ταξιδέψει κανονικά στην Ολλανδία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα. Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1991 στη Λάρισα. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Τύρναβο 2005 από όπου μεταπήδησε στην ΑΕΛ το 2009. Επειτα από τρία χρόνια, το 2012 εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα από όπου τον αγόρασε η ΑΕΚ το 2014. Με τα «κιτρινόμαυρα» αγωνίστηκε για τρεις σεζόν πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Συνολικά, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει 128 συμμετοχές στην Super League».
«Χαρούμενος και περήφανος»
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «τριφυλλιού», δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ηταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και θα ήθελα με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια όσους με επέλεξαν και μου έδωσαν αυτήν την δυνατότητα. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να ξέρει πως έρχομαι με όρεξη και διάθεση για δουλειά ώστε να επανέλθει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει».
Εχεις μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία. Στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού ωστόσο πιστεύεις πως μπορείς να ανταποκριθείς;
«Από την άποψη της κατηγορίας δεν αλλάζει κάτι. Ισα-ίσα η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό αποτελεί για μένα ένα επιπλέον κίνητρο. Σίγουρα όμως η συνολική αλλαγή θα είναι μεγάλη. Εχω στη μνήμη μου όλες τις φορές που βρέθηκα στη Λεωφόρο σαν αντίπαλος και ήταν όλα πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα θα ζήσω αυτά τα παιχνίδια από την αντίστροφη πλευρά, ως παίκτης του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να έρθει αυτή η ώρα».
Πως οριοθετείς τους στόχους σου;
«Ο πρώτος μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Θέλω να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».
Η προηγούμενη συνεργασία σου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη αποτελεί πλεονέκτημα αναφορικά με την προσαρμογή σου;
«Ασφαλώς και αποτελεί πλεονέκτημα και είναι κάτι που θα με βοηθήσει πολύ. Ο κ. Ουζουνίδης ήταν ο προπονητής που με έκανε επαγγελματία και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για το γεγονός ότι με επέλεξε. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και του έχω εμπιστοσύνη ότι θα καταφέρει να βάλει την ομάδα στο δρόμο της ξανά».
Εχετε μιλήσει, ξέρεις τι περιμένει από εσένα;
«Απλώς με καλωσόρισε στην ομάδα. Τα περαιτέρω θα τα πούμε στη συνέχεια».