Ανατροπή στο Survivor: Πώς θα ψηφίζουμε από δω και πέρα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ανατροπή στο Survivor: Πώς θα ψηφίζουμε από δω και πέρα

Τα πάνω κάτω φέρνει στο Survivor η απόφαση της παραγωγής για τον νέο τρόπο ψηφοφορίας των υποψήφιων προς αποχώρηση παικτών, την οποία ανακοίνωσε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης.
Οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού ορίζουν ότι οι εναπομείναντες παίκτες θα τεθούν στο ερχόμενο συμβούλιο του νησιού (την ερχόμενη Κυριακή ή Δευτέρα) όλοι, ταυτόχρονα, στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο σε χρονικό όριο 24 ωρών θα επιλέξει ποιον παίκτη συμπαθεί περισσότερο και θέλει να παραμείνει στο ριάλιτι.
Από τη βούληση του κοινού θα διαμορφωθεί ένας κατάλογος "δημοφιλίας" με τα ποσοστά που έλαβαν οι παίκτες. Οι αγώνες ασυλίας θα συνεχιστούν κανονικά.
Οι παίκτες θα ψηφίζουν ποιον θέλουν να διώξουν και ένας που θα έχει ατομική ασυλία θα προτείνει έναν ακόμη υποψήφιο για έξωση. Στο εξής όμως δεν θα γίνεται επιτόπου ψηφοφορία μισής ώρας: Μόλις προκύψουν οι δύο προς αποχώρηση, η παραγωγή θα ανατρέχει στη λίστα "δημοφιλίας" και όποιος εκ των δύο υποψηφίων συγκεντρώνει χαμηλότερο ποσοστό, θα αποχωρεί. 

Ο κατάλογος με τα ποσοστά που έδωσε το κοινό στους συμμετέχοντες θα μείνει κρυφός για το κοινό και θα είναι μόνο στη διάθεση της παραγωγής. Το νέο "μέτρο" θα ισχύει από την επόμενη ψηφοφορία, μέσα από την οποία θα καταλήξουν δύο άτομα.
Οι λόγοι πιθανότατα πίσω από τον νέο αυτό κανονισμό είναι να "ξεκαθαρίσει" το τοπίο για τον τελικό και ποιους παίκτες επιθυμεί το κοινό να συμμετέχουν σε αυτόν. Διότι αλλιώς μετριέται η δημοφιλία του Μπο όταν είναι υποψήφιος μαζί με τον Κοκκινάκη ή τη Λάουρα και αλλιώς σε σχέση με τους άλλους 8 αντιπάλους του.
Δείτε την ανακοίνωση: