Νανά Καραγιάννη: Συγκλονιστική η περιγραφή της Χριστίνας Λαμπίρη! «Όταν ήταν στο STAR…» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Νανά Καραγιάννη: Συγκλονιστική η περιγραφή της Χριστίνας Λαμπίρη! «Όταν ήταν στο STAR…»

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στην έναρξη της εκπομπής της για το θάνατο της Νανάς Καραγιάννη από την ασθένεια της νευρικής ανορεξίας.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Νανά Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη που έδινε με τη νευρική ανορεξία.  Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο. Η Χριστίνα Λαμπίρη είχε συνεργαστεί μαζί της και μάλιστα ήταν κουμπάρα της στο δεύτερο γάμο της. Συγκλονισμένη από το θάνατο της, η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στην έναρξη του La biri biri για την απώλεια της….

«Δυστυχώς όλη η δημοσιογραφική οικογένεια και όχι μόνο, από ότι αντιλαμβάνομαι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλοι εσείς, αισθανόμαστε συντετριμμένοι από την ξαφνική «αναχώρηση» της Νανάς Καραγιάννη. Ένα κορίτσι που επί δέκα χρόνια πάλευε με την ασθένεια της νευρικής ανορεξίας. Με τον Θοδωρή είχαμε την ευκαιρία και την τύχη, γιατί ήταν τύχη για όσους είχαν καταφέρει να συνεργαστούν έστω και για λίγο με τη Νανά, το 2008-9. Στα πρώτα δύσκολα χρόνια.

Ένα παιδί που ήταν χαρά και κέρδος να το έχεις στην παρέα σου από την οξυδέρκεια της, την αμεσότητα της, από τις γνώσεις της, την καλοσύνη της, την τσαχπινιά της, την καυστικότητα της, την ειλικρίνεια. Η Νανά δεν ήταν ο τύπος που θα σου πει ένα ψέμα, που θα σε «γλείψει» και στην κριτική της και στην μεταξύ μας σχέση. Εμείς θέλουμε πάντα να θυμόμαστε τους ανθρώπους, στα μεγάλα, στα σπουδαία. Εκεί που την απολαμβάναμε και στο ραδιόφωνο μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα σε εξαιρετικά δίδυμα. Εξαιρετική ραδιοφωνική παραγωγός. Ένα κόσμημα για τη δημοσιογραφία. Που βέβαια δεν μπόρεσε καθόλου με το θηρίο της νευρικής ανορεξίας που τρώει πολλά νεαρά κορίτσια.

Πιστεύω ότι η Νανά έδινε τις μάχες της. Κάποιες από αυτές τις κέρδιζε. Είχε ξέφωτα ξεκούρασης και ανάπαυλας από αυτή τη μάχη. Σε ένα τέτοιο ξέφωτο τη φιλοξενήσαμε εδώ τελευταία φορά και είναι κάτι που έχω πει άλλη μία φορά, γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να μιλάω για τη Νανά, για έναν πολύ απλό λόγο. Λόγω της πάλης που έδινε, η Νανά όφειλε να είναι κοντά μέσα σε αγαπημένα πρόσωπα και σε ειδικούς που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Όλοι εμείς δεν μπορούσαμε να τη βοηθούσαμε τη Νανά. Γιατί δεν έχουμε τις γνώσεις να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει ένα σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα και αυτοκαταστρέφεται. Γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα. Είναι μια ασυτοκαταστροφική κατάσταση. Μόνο με τον εαυτό σου μπορείς να τα βάλεις, μόνο με τον εαυτό σου μπορείς να τα βρεις και μόνο με ειδικούς ανθρώπους. Ανθρώπους που γνωρίζουν τη διαχείριση του μυαλού και της ψυχής σου.

Θεωρώ εξαιρετικά κακό, όλα αυτά που γράφονταν κάτω από τις αναρτήσεις της. Τις αναρτήσεις της που εμείς βλέπαμε και συγκλονιζόμασταν και στεναχωριόμασταν γιατί βλέπαμε ότι η Νανά δεν πάει καλά και από κάτω υπήρχαν επιβραβεύσεις για την εικόνα της Νανάς. Η Νανά έψαχνε παντού την αγάπη, την επιβεβαίωση, την τρυφερότητα, μια αγκαλιά, η προσπάθεια της ήταν αν είναι πάντα αγαπητή και αρεστή.

Η περίοδος στο STAR…

Δύο φορές όσο γνωρίζω εγώ, το STAR ως κανάλι στάθηκε κοντά της δύο φορές. Την πρώτη φορά ήμασταν μαζί και είχε ένα team γιατρών που την παρακολουθούσε και πήγαινε πάρα πολύ καλά. Μέχρι κάποια στιγμή που ενημερώθηκε η διοίκηση του σταθμού ότι η Νανά δεν έρχεται πια στις επισκέψεις. Δεν ακολουθεί πια το πρόγραμμα. Ως εκ τούτου μη μας αμείβετε παραπάνω, δεν υπάρχει κανένα νόημα να χάνετε τα χρήματα σας. Κάναν μία προσπάθεια, πήρε 4 κιλά και μάλιστα είχε έρθει περήφανη ότι είχε πάρει 4 κιλά και το θεωρούσε πως είχε υπερβεί τον εαυτό της. Ενοχικά είχε έρθει και μας το είπε, ότι χαρούμενα. Μέσα σε μια βδομάδα τα είχε χάσει όταν επέστρεψε στη δουλειά.

Η Νανά υπήρχαν στιγμές που ήθελε να ξεφύγει και είχε αυτά τα ξέφωτα και μετά κάτι πήγαινε πάλι στραβά και ξανακυλούσε στο μηδέν. Να σας θυμίσω ότι στο STAR έπαιρνε το μισό ΚΨΜ, το έφερνε εκεί, το έτρωγε στο ένα διάλειμμα και στο άλλο τη χάναμε.»