Sυrvίvοr: Ποιοι είναι οι τέσσερις που μπαίνουν στο αεροπλάνο της επιστροφής; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Sυrvίvοr: Ποιοι είναι οι τέσσερις που μπαίνουν στο αεροπλάνο της επιστροφής;

Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού φαίνεται ποιοί τελικά μπαίνουν στην τετράδα.

Με την ψυχολογία των τριών παικτών που έχουν απομείνει στους Διάσημους κουρέλι, με τον Χρανιώτη στο κόκκινο, αφού ο Αγγελόπουλος δεν του εξηγούσε ακριβώς το στόχο και με ένα μικρό επεισόδιο που έγινε μετά τον τερματισμό, με τον Χρανιώτη να ρίχνει το βάρος της ήττας του στο παιχνίδι στον Αγγελόπουλο, όταν του έπεσαν οι μπάλες μετά την βοήθεια που του έδινε ο συμπαίκτης του φωνάζοντας «γρήγορα», οι Μαχητές νίκησαν κερδίζοντας για άλλη μια φορά το έπαθλο με διαμονή σε ξενοδοχείο και καλό φαγητό.

Όλα δείχνουν ότι οι αδύναμοι παίκτες σε αυτή τη φάση θα φύγουν γρήγορα, όπως και το ότι κορίτσια δε θα υπάρχουν στον τελικό. Με τα αγωνίσματα να γίνονται πιο σκληρά και κουραστικά οι τέσσερις που προβλέπεται να αναμετρηθούν είναι ο Αγγελόπουλος, ο Βασσάλος, ο Πρίαμος και ο Αναγνωστόπουλος, ενώ οι δυο πιο αδύναμοι άντρες των ομάδων Χρανιώτης και Σπαλιάρας δε θα μπουν στην τετράδα. Καθώς οι άντρες έχουν πια σοβαρές επιδόσεις επόμενες προς αποχώρηση θα είναι η Ευριδίκη και η Σάρα.

Όπως λένε όσοι αγαπούν πολύ το αθλητικό κομμάτι με την τετράδα θα δούμε πολύ καλούς αγώνες. Σε αναμονή, αυτή την εβδομάδα.
Πηγή: thetoc.gr