Θέριζαν το χωράφι τους, όταν συνέβη ΚΑΤΙ σοκαριστικό. Τώρα, αυτοί οι δύο άντρες δεν ξέρουν τι να κάνουν! PHOTOS - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Θέριζαν το χωράφι τους, όταν συνέβη ΚΑΤΙ σοκαριστικό. Τώρα, αυτοί οι δύο άντρες δεν ξέρουν τι να κάνουν! PHOTOS

Σύμφωνα με το newsone.gr, όποιος έχει δει την κλασσική ταινία Bambi της Disney πιθανώς να θεωρεί τους κυνηγούς κάτι αρνητικό. Εξάλλου, κυνηγοί σκότωσαν την μητέρα του Bambi. Ωστόσο, οι κυνηγοί παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην προστασία της άγριας ζωής σε όλη τη χώρα και κάνουν πολλά περισσότερα από το να ελέγχουν τους πληθυσμούς των ζώων.

Ο Rupprecht Walch από το Nördlingen της Γερμανίας είναι ένας παραδειγματικός επαγγελματίας. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Rupprecht και ο βοηθός του, Dieter Hampel, έχουν σώσει σχεδόν 90 ελάφια από μία πολύ τραγική μοίρα με μία καταπληκτική λύση.

Κάθε μέρα, ο Rupprecht και ο Dieter πηγαίνουν για να σώσουν μικρά ελάφια, χρησιμοποιώντας ένα drone. Όταν οι κτηνοτρόφοι ξεκίνησαν να πηγαίνουν τα ζώα τους στα λιβάδια, τα νεαρά ελάφια αντιμετώπισαν κάποιους πολύ σοβαρούς κινδύνους. Αυτό γιατί το γρασίδι είναι ένα ιδανικό μέρος για κρύψιμο και ύπνο.




Αλλά τα νεαρά ζώα δεν έχουν το ένστικτο να φύγουν στις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους. Αυτό σημαίνει πως απλά μένουν ακίνητα όταν πλησιάζει κάποιο αγροτικό μηχάνημα και έτσι πολλά ελαφάκια πεθαίνουν κάθε χρόνο.