Πανελλήνιες 2017: Σε Λατινικά, Χημεία και ΑΟΘ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιες 2017: Σε Λατινικά, Χημεία και ΑΟΘ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι

Πανελλήνιες 2017: Σε Λατινικά, Χημεία και ΑΟΘ θα εξεταστούν οι υποψήφιοι Στα μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα Τετάρτη οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στα Λατινικά, οι υποψήφιοι της ομάδας προσανατολισμού Θετικών Σπουδών θα εξεταστούν στη Χημεία, ενώ οι υποψήφιοι των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ).
Σημειώνεται πως οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν θα πραγματοποιηθούν σε Μυτιλήνη και Χίο, λόγω του μεγάλου σεισμού που έπληξε τα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τα νησιά της Μυτιλήνης και της Χίου, αναβάλλει τις αυριανές Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ στα δύο αυτά νησιά. Το Υπουργείο, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση αύριο, για την συνέχιση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Η διάρκεια των εξετάσεων είναι τρεις ώρες και τα θέματα παραδίδονται περίπου στις 08:30 το πρωί.
Για τα ΓΕΛ, οι Πανελλαδικές θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ έως τις 21 Ιουνίου.  cnn.gr