Παίρνoυν «σκούπα» οι Αγγελόπουλοι, διαζύγιο-έκπληξη στον Ολυμπιακό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Παίρνoυν «σκούπα» οι Αγγελόπουλοι, διαζύγιο-έκπληξη στον Ολυμπιακό

Παίρνoυν «σκούπα» οι Αγγελόπουλοι, διαζύγιο-έκπληξη στον ΟλυμπιακόΗ αποτυχία από την επιτυχία δεν είναι μακριά. Αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πρωτάθλημα, τώρα το πρόσημο θα ήταν θετικό. Τη στιγμήν μάλιστα, που έφθασε και ως τον τελικό της Ευρωλίγκας. Χάνοντας, όμως, και το πρωτάθλημα (μετά το Κύπελλο) από τον Παναθηναϊκό, η χρονιά χαρακτηρίζεται αποτυχημένη.

Κι όλοι πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην επόμενη σεζόν και στο πώς θα είναι η ομάδα. Πρώτος στόχος είναι δίχως αμφιβολία η παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη και του Βαγγέλη Μάντζαρη. Αν τα καταφέρουν οι Πειραιώτες και τους κρατήσουν, ο σχεδιασμός από κει και πέρα θα είναι εύκολος. Αλλά θα πρέπει να ανέβει το μπάτζετ, ώστε να ανέβει και η ποιότητα. Γιατί του χρόνου, ειδικά στην Ευρωλίγκα, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

Από το σημερινό ρόστερ, μένουν σίγουρα οι Σπανούλης, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Αγραβάνης και Τολιόπουλος. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν διακαώς να μείνει και ο Νικόλα Μιλουτίνοφ, αλλά στη μέση είναι και οι Σπερς. Συμβόλαιο έχει για την επόμενη χρονιά και ο Κεμ Μπιρτς, αλλά τον θέλουν οι Νετς. Και στο συμβόλαιο υπάρχει NBA out.

Έκπληξη με Γκριν

Σίγουρα φεύγουν οι Ουότερς, Λοτζέσκι, Αθηναίου, ενώ πολύ δύσκολα θα μείνουν οι Γκριν και Χάκετ. Λογικά αντί για τον Γκριν, ο οποίος, πάντως, στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό ήταν καλός, ο Ολυμπιακός θα ψάξει έναν παίκτη με μεγαλύτερο ειδικό βάρος, ενώ στην περίπτωση του Χάκετ δύσκολα οι Πειραιώτες θα ρισκάρουν ξανά με παίκτη, που προέρχεται από τραυματισμό (όπως έγινε με τον Γιανγκ).

Στο θέμα των προσθηκών (και πάντα με δεδομένο ότι μένουν οι Πρίντεζης, Μάντζαρης), ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να ανεβάσει την ποιότητα των ξένων του παικτών, ενώ πρέπει να πάρει και τουλάχιστον έναν Ελληνα ψηλό, καθώς δεν θα του βγαίνουν τα κουκιά για τους έξι ξένους.