Ξεκινάει νέα εκπομπή στο Mega - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ξεκινάει νέα εκπομπή στο Mega

Μετά από μεγάλο διάστημα αδράνειας και προβλημάτων, το πρόγραμμα του Mega "ξεπαγώνει" με νέα εκπομπή που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα από Δευτέρα. Ποια θα είναι η παρουσιάστρια;
Νέα τηλεοπτική εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στο Mega, μετά από έναν και πλέον χρόνο τηλεοπτικής αδράνειας, στον οποίο το πάλαι ποτέ κραταιό κανάλι, στηριζόταν στις επαναλήψεις των επιτυχημένων σειρών του παρελθόντος καταγράφοντας μάλιστα αξιοπρεπή νούμερα τηλεθέασης.

Πρόκειται για μια δεκάλεπτη εκπομπή μαγειρικής με τίτλο «Saltsa Mia!», που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 15:00, με παρουσιάστρια την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου.
 
«Η πιο ελληνοϊταλική εκπομπή μαγειρικής έρχεται στο Mega. Ο executive chef Giorgio Spanakis δίνει ραντεβού με τη Μαρία Κορινθίου στην κουζίνα και δημιουργούν τα πιο νόστιμα, εύκολα και εμπνευσμένα πιάτα. Παραδοσιακές ιταλικές συνταγές με ελληνικές πινελιές αλλά και αγαπημένα ελληνικά πιάτα με ιταλικό «χρώμα», από ένα νέο τηλεοπτικό ζευγάρι που υπόσχεται να μας εκπλήξει γευστικά. Απολαυστικές μακαρονάδες, μοναδικές σάλτσες, ξεχωριστές μεσογειακές συνταγές, διαγωνισμοί και πεντανόστιμα δώρα περιμένουν τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media» αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.