Ο evleaks μας δίνει τα χαρακτηριστικά και την τιμή του Samsung Galaxy Note 8 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ο evleaks μας δίνει τα χαρακτηριστικά και την τιμή του Samsung Galaxy Note 8

Ο evleaks ξαναχτυπά και μας δίνει πληροφορίες για το Samsung Note 8 και μάλιστα αρκετά εκτεταμένες. Μαζί με αυτές βλέπουμε και ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά και την τιμή του.
Σύμφωνα με τον διάσημο leakster, η συσκευή θα έρθει με οθόνη AMOLED 6.3 ιντσών, αναλογίας 18.5:9, ενώ θα έχει και γραφίδα S-Pen. Η ανάλυσης της οθόνης θα είναι QHD+.
Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Exynos 8895 ή τον Snapdragon 835, όπως ακριβώς και το Samsung Galaxy S8. Αναβάθμιση όμως έχουμε στην μνήμη RAM που πλέον θα είναι στα 6GB.
Στο κομμάτι τις κάμερας θα έχουμε διπλό αισθητήρα στο πίσω μέρος. Οι δύο αισθητήρες θα είναι στα 12MP, οπότε πιθανότατα θα έχουμε οπτικό ζουμ. Φυσικά θα έχουμε και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Δίπλα από την κάμερα θα έχουμε αισθητήρα καρδιακών παλμών.
Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων θα μείνει στο ίδιο αποτυχημένο σημείο που βρίσκεται και στο S8+, ενώ το μεγαλύτερο μέγεθος της συσκευής θα κάνει την πρόσβαση του ακόμα πιο δύσκολη.
Σύμφωνα με τον evleaks η μπαταρία θα είναι στις 3300mAh, που μας φαίνεται πολύ λίγο, όμως υποθέτουμε πρέπει να αφήνει χώρο για να μπαίνει το S-Pen στην συσκευή. Τέλος η συσκευή θα υποστηρίζει DeX.
Φυσικά θα έχουμε υλοποιήσεις στο multitasking, ενώ θα έχουμε νέα καλούδια στο S-Pen.
Η συσκευή θα έχει τιμή στα $999, ενώ θα κυκλοφορήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου σε μαύρο, μπλε και χρυσό.
O evleaks δύσκολα πέφτει έξω, όμως ελπίζουμε αυτή τη φορά να διαψευσθεί και η συσκευή να είναι πιο βολική από το Galaxy S8+.