Εξωτερικά μοιάζει με ένα κόκκινο παλιό κοντέινερ αλλά μόλις μπείτε μέσα θα δείτε το σπίτι των ονείρων σας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Εξωτερικά μοιάζει με ένα κόκκινο παλιό κοντέινερ αλλά μόλις μπείτε μέσα θα δείτε το σπίτι των ονείρων σας



Σύμφωνα με το diaforetiko.gr, αν το να αποκτήσετε δικό σας σπίτι σας φαίνεται άπιαστο όνειρο, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Το 2017, δεν υπάρχουν κανόνες, οπότε, γιατί να μην κάνετε ένα σπίτι από κοντέινερ; 

Ίσως περάσουν από το μυαλό σας ερωτήσεις του τύπου, «ποιος θα ήθελε να ζήσει σε ένα κοντέινερ;», αλλά όταν θα δείτε το εσωτερικό του συγκεκριμένου κοντέινερ, τότε σίγουρα θα πείτε «ΕΓΩ!»

Αυτά τα σπίτια, όχι μόνο έχουν χαμηλότερο κόστος, αλλά μπορούν επίσης να μετακινηθούν. Αν σας αρέσει να μετακινείστε συνέχεια, τότε αυτή μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς!





Αν και το εξωτερικό του δεν μοιάζει πολύ για σπίτι, αν εξαιρέσουμε δηλαδή τα φώτα και τις γλάστρες, το εσωτερικό του όμως θα σας μαγέψει. Ας ρίξουμε μια ματιά σ’ αυτό το πλήρως επιπλωμένο σπίτι!



Αυτό το σπίτι έχει ψηλό ταβάνι, δάπεδα με επένδυση από ξύλο και ανοιχτόχρωμους τοίχους με ξύλινες σανίδες. Είναι αρκετά ευρύχωρο και διαθέτει μια κουζίνα στην οποία μπορείτε να μαγειρέψετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας.



Αυτό το σπίτι περιλαμβάνει ένα πλήρες υπνοδωμάτιο, ένα άνετο σαλόνι και κουζίνα.



Η κουζίνα είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει ένα μεγάλου μεγέθους ψυγείο, έναν κανονικό φούρνο, νεροχύτη, πάγκο, και πολλά ντουλάπια. Τα ανοιχτόχρωμα ντουλάπια φωτίζουν αυτό το μέρος του σπιτιού.



Τα πάντα σε αυτό το σπίτι έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί έτσι ώστε να μεγαλώνουν το χώρο.



Το σαλόνι περιλαμβάνει ένα παράθυρο, άνετο καναπέ για δύο άτομα και ένα έπιπλο για την τηλεόραση.



Η κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι μικρή, αλλά μπορούν να κοιμηθούν άνετα δύο άτομα. Το σπίτι περιέχει καθρέφτες και κρεμαστά φωτιστικά που του δίνουν μια πιο ευρύχωρη αίσθηση. Αντί για κομοδίνο, υπάρχουν μικροσκοπικά ράφια στους τοίχους του υπνοδωματίου που μπορούν να χωρέσουν τηλεχειριστήρια, το τηλέφωνο, βιβλία, και διάφορα άλλα πράγματα που πετάμε συνήθως σε ένα κομοδίνο.



Μια συρόμενη πόρτα κρύβει ένα μπάνιο με τουαλέτα, ντους, πλυντήριο, και στεγνωτήριο.



Το σπίτι αυτό πωλείται σήμερα στα $50.000. Τυχερός αυτός που θα το πάρει!

Εσείς, θα μένατε σ’ ένα τέτοιο σπίτι;