Κρεμάει μια σακούλα με νερό πάνω από την πόρτα της. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Κρεμάει μια σακούλα με νερό πάνω από την πόρτα της. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς!

Όλες οι μύγες που εισβάλλουν στην ζωή μας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι ενοχλητικές. Όχι μόνο ο ήχος που κάνουν – περπατάνε πάνω στο φαγητό μας και γεννάνε αβγά, ενδεχομένως μεταφέροντας ασθένειες.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν φυσικοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να τις ξεφορτ…

Όλες οι μύγες που εισβάλλουν στην ζωή μας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι ενοχλητικές. Όχι μόνο ο ήχος που κάνουν – περπατάνε πάνω στο φαγητό μας και γεννάνε αβγά, ενδεχομένως μεταφέροντας ασθένειες.

*House Flies: Flies don't like basil. Place pots of basil at doorways, windowsills and the kitchen counter.    *Nature's mosquito repellent: Catnip. According to Science Daily, catnip repels mosquitoes more effectively than DEET. Grow it in your garden and apply catnip oil to your skin.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν φυσικοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να τις ξεφορτωθείτε. Δείτε 5 από αυτούς:

1. Σακούλα με νερό

Οι μύγες έχουν πολύ καλή όραση και μπορούν να εντοπίσουν τις παραμικρές αλλαγές στο φως. Μια διαφανής σακούλα γεμάτη νερό πάνω από την πόρτα θα στείλει αντανακλάσεις του φωτός παντού. Αυτό μπερδεύει τις μύγες και τις διώχνει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραλλαγές αυτής της μεθόδου για να ξεφορτωθείτε άλλα έντομα.

Γεμίστε μια σακούλα με μπίρα και κάντε μια μικρή τρύπα πάνω από το υγρό, αρκετή ώστε να χωράει ένα έντομο. Κρεμάστε την σακούλα κάπου στην αυλή σας. Θα τραβήξει τις σφήκες, τις μύγες και τις σκνίπες, οι οποίες θα μπουν για να πιουν και θα παγιδευτούν.

If you want quick, easy and natural ways to get rid of flies in your house this summer then try out these home remedies!

2. Δύσοσμα φυτά

Ο βασιλικός και η μέντα έχουν μυρωδιά που δεν αρέσει στις μύγες. Βάζοντας τέτοια φυτά στον κήπο σας ή την αυλή σας, μπορείτε να διώξετε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε αιθέριο έλαιο μέντας γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα για να μην μπουν στο σπίτι σας. Και το αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό.

Complete Guide To Getting Rid Of Flies In The House

3. Σίτες και κουνουπιέρες

Τα πιο σύγχρονα παράθυρα και πόρτες διαθέτουν σίτες για να κρατούν έξω τα έντομα. Αλλά αν το κτίριο σας είναι παλιό, μπορεί να μην έχετε σίτες. Μπορείτε να αγοράσετε και να κρεμάσετε στα παράθυρα σας. Αν ζείτε σε περιοχή με πολλά κουνούπια, μπορείτε να κρεμάσετε μια κουνουπιέρα πάνω από το κρεβάτι σας.

This is by the far the prettiest mozzie deterrent we’ve ever seen. Make your Nan proud and bring a bit of lace into your home, you won’t regret it (but your Nan might).
4. Ανεμιστήρες

Οι μύγες και τα υπόλοιπα έντομα μισούν την κίνηση του αέρα. Βάλτε μερικούς ανεμιστήρες στο σπίτι σας ή κρεμάστε ανεμιστήρες οροφής και θα διώξετε όλα τα έντομα.

A Basset Who Is Sitting with "Flying" Ears in Front of a Ventilator Photographic Print by Ingo Boddenberg at Art.com

5. Λεβάντα και κρεμμύδι

Αν δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά, κόψτε ένα κρεμμύδι στη μέση και τρίψτε τον χυμό στους τοίχους γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες σας. Η μυρωδιά θα κρατήσει τις μύγες έξω, αλλά μπορεί να διώξει και τους φίλους σας. Μια πιο ευχάριστη εναλλακτική είναι να έχετε ματσάκια λεβάντας σε όλο το σπίτι σας.

Having this problem at work - how to remove fruit flies from house plants.

Ένας άλλος τρόπος να διώξετε τις μύγες από την κουζίνα σας είναι να την διατηρείτε πολύ καθαρή. Μην αφήνετε τα βρόμικα πιάτα να μαζεύονται και βγάζετε έξω τα σκουπίδια τακτικά.

Με αυτά τα απλά κόλπα θα μπορέσετε να απολαύσετε το καλοκαίρι χωρίς να ανησυχείτε για τις ενοχλητικές μύγες.